lampisd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα θα μπορουσα να επεξεργαστώ ενα template να αλλαξω δηλαδή αυτά που γράφει στο μενου καμια φωτογραφια αντι γι αυτες που εχει και τετοια αν καποιος μπορει να βοηθησει,ας μου απαντησει!!!ευχαριστω!!!
Chrisad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 οταν λες template, τι εννοεις..! ? τι είδους αρχεία είναι αυτά που περιλαμβάνει ο template ?
CyberCr33p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε με το Dreamweaver ή εάν προτιμάς κάτι σε open source κατέβασε το Kompozer: http://www.kompozer.net/
netrinogr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως χρειαστείς και λίγο photoshop. Πολλά template που έχω είναι σε photoshop ο κύριος σχεδιασμός!!!
lampisd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια βασικα θελω ενα flash template ξενοδοχειου-ενοικιαζομενα δωματια δεν εχω καποιο συγκεκριμενω αν μπορει καποιος να μου δειξει καποιο σε πμ και να μου πει και με ποιο προγραμμα θα το φτιαξω θα του ειμαι υποχρεως!!!
snik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 αν θες flash μπορεις να τα επεξεργαστεις με το Adobe Flash CS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.