Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ απλά, θέλεις αναβάθμιση στον windows installer.

Ενεργοποίησε τις αναθεματισμένες τις αναβαθμίσεις και θα στο δώσει πρώτο-πρώτο.

Αν είσαι υπερβολικά κρυψίνους κατέβασέ το κατευθείαν από ΕΔΩ :P

EDIT:

sry antonl. Μέχρι να το γράψω έδωσες το Link.

Δημοσ.

Και δεν στο δίνει ούτε στις αυτόματες αναβαθμίσεις;

Service pack έχεις;

EDIT:

Να συμπληρώσω κάτι. Το αρχείο που σου δίνω είναι ένα αρχείο rar και μπορείς να το αποσυμπιέσεις με το Winrar (Δεξί κλικ και αποσυμπίεση). Βάλε winrar έστω και δοκιμαστική έκδοση ή 7zip.

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω το pc τωρα μπροστα μου,ειναι ενους φιλου...Αυριο θα το εχω και θα βαλω και screenshot απο τα services.Service pack εχει και εχω κανει πολλες φορες format μαυτη την εκδοση

Δημοσ.

Έγινε εγκατάσταση από «σωστό» δισκάκι ή με μία από τις γνωστές, ξαλαφρωμένες με nLite/vLite, εκδόσεις του Κοκκινογένη και του Τζακ Σπάρροου... ;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια και εγω το ιδιο προβλημα αφου οταν παω να κανω εγκατασταση το windows instaler μου λεει "the filename directory name or volume label syntax is incorrect" και στις υπολοιπες εφαρμογες NSIS |Eroore error launching instaler" τι κανω ?

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλίκ πάνω σε κάποιο από αυτά τα αρχεία που δεν περνάνε και πάνε ιδιότητες εκεί κάπου στην μέση θα δεις να λέει Θέση: επέλεξε ο,τι γράφει εκεί (σε αφήνει) και κάνε αντιγραφή και ανέβασε το στο επόμενο μήνυμά σου.

Δημοσ.

C:\Documents and Settings\PAOK4\My Documents\Ληφθέντα αρχεία

αυτη ειναι η θεση που μου βγαζει στις ιδιοτιτες

Βασικα δοκιμασα να τρεξω τα setup.exe αρχεια μου σε καποια άλλη τοποθεσία του δίσκου και όλα ητανε εντάξει. Εγκατέστησα το fix των windows που προτεινατε σε αυτο το άρθρο αλλα το προβλημα παραμένει αν πάω να τρέξω setup μεσα απο τα ληφθέντα αρχεία . Δεν καιγομε κιολας μιας και βρηκα τροπο να κανω setup αλλα τι μπορει να φταίει?

Δημοσ.

Ναι και είναι παράξενο να έχει πρόβλημα γιατί είναι ο.κ. η διαδρομή,εκτός ίσως αν έχεις αγγλικά windows όπου θα μπερδεύεται με τα ελληνικά στο όνομα διαδρομής.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι τελικά το δεύτερο πρόβλημα προέκυπτε από το όνομα "Ληφθέντα αρχεία" της διαδρομής που δεν αναγνωρίζουν τα αγγλικά W;indows. Παίρνεις το .exe αρχείο σε άλλον κατάλογο και το εκτελείς από εκεί. Τρέχει μια χαρά από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...