poliv123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για Χαρα σε ολους! Εχω P5e mobo και με ενδιαφερει να αγορασω μνημες. Ποιες μνημες "κολλανε" πιο πολυ στο mobo? Σταθεροτητα-οχι μπλε οθονες και καλες επιδοσεις Ενδιαφερομαι πιο πολυ για 1066αρες και 4GB(οχι οτι εχουν διαφορες με τις 800αρες) Διαθετω μεχρι 200Ε Θα ηταν πιο ευκολο για μενα να τις αγορασω απο το Πλαισιο γιατι εχω καποιο πιστωτικο Sas ευχαριστω πολυ!!!
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν ενδιαφέρεσαι για (αρκετό) o/c πάρε όποιες 800άρες θες. Αν ενδιαφέρεσαι για (αρκετό) o/c πάρε 1066 (όπως τις OCZ). Ορατές διαφορές σε καθημερινές εφαρμογές/παιχνίδια λόγω ταχύτητας μνημών μην περιμένεις να δεις.
overclockerd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν ενδιαφέρεσαι για (αρκετό) o/c πάρε όποιες 800άρες θες. Αν ενδιαφέρεσαι για (αρκετό) o/c πάρε 1066 (όπως τις OCZ). Ορατές διαφορές σε καθημερινές εφαρμογές/παιχνίδια λόγω ταχύτητας μνημών μην περιμένεις να δεις.Εγώ που δοκίμασα ενα κιτ στο pc της αδερφής μου, της Geil συγκέκριμενα800MHz και κλοκάρουν αρκέτα,οπότε δόκιμασε κάποια απο τις μνήμες geil στα 1066MHz αν ενδιαφέρεσαι να κλοκάρεις,βέβαια και οι OCZ και οι corsair σου κάνουν,παντώς συμβούλη μου είναι να πάρεις 800αρες εαν δεν επιθύμεις να κάνεις overclocking;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.