N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω και κανα δυο μερες παρατηρησα οτι ξαφνικα το WinRAR καθως παω να κανω extract κολλαει ανυποφορα παρα πολυ και δεν κανει extract, κολλαει επισης ολος ο υπολογιστης και δεν μπορω να κανω τιποτα...μετα απο λιγο βεβαια επανερχεται σε λειτουργια αλλα αποσυμπιεση δεν κανει...βγαζει errors ή κανει αποσυμπιεση μετα απο κανα 25λεπτο σε ενα αρχειο. Αν ειναι και παραπανω αρχεια...τοτε παναγια βοηθα. Προσπαθησα απεγκατασταση και παλι εγκατασταση, τιποτα... Εβαλα Winzip, τα ιδια ακριβως... Αλλη version WinRAR τα ιδια παλι... Τρεχω Vista x64 Ultimate, και σε WinXP Pro που εχω σε αλλο partition μου κανει παλι τα ιδια... Αυτο εχει γινει εντελως ξαφνικα εδω και 2-3 μερες και σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως, τι, γιατι κτλ. Any ideas?
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μια περίπτωση είναι το antivirus να καθυστερεί την αποσυμπίεση. Απενεργοποίησε προσωρινά ότι antivirus έχεις και ξαναδοκίμασε. Η άλλη περίπτωση είναι, να υπάρχει κάποιο σφάλμα στον δίσκο, οπότε όπως είπε και ο antonl, scandisk ή από γραμμή εντολών chkdsk C: /F για τον δίσκο C: Για άλλον δίσκο άλλαξε το C: στο γράμμα που θέλεις. EDIT: Αν το αποσυμπιέσεις σε άλλον δίσκο πάλι τα ίδια κάνει?
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και σε αλλον δισκο τα ιδια κανει, εχω βαλει να κανει το checkdisk στην επομενη επανεκιννηση σε ολους τους δισκους, και προς το παρων κανω online scan για viruses, worms, trojans, malware κτλ κτλ. Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει ετσι ξαφνικα...
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και μια φορά σε αφαλή λειτουγία στα XP να δουμε τι γίνεται. Το κόλλημα αυτό στο κάνει και αν κανεις διπλό κλικ σε ένα rar και μετά αποσυμπίεση και αν κάνεις δεξί κλικ και επιλέξεις αποσυμπίεση εδώ; Στο κάνει σε όλα τα μεγέθη, μικρά και μεγάλα rars;
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κανει σε ολα, σε μερικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα και το κανει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, σε μερικα αλλα κανει αρκετη ωρα. Πχ, πηγα να κανω αποσυμπιεση ενα αρχειο 180ΜΒ, και κολλησε, σε ενα αλλο που ηταν 280ΜΒ το εκανε μεσα σε κανα 2λεπτο-3λεπτο (και παλι αρκετη ωρα εκανε για το συνηθες), Σε μια σειρα αρχειων που προσπαθω τωρα, 44 συνολο, μου βγαζει πως θελει 4,5 ωρες !!! Αργει ακομα και να ανοιξει με διπλο κλικ στο αρχειο rar που θελω, πολυ μαλιστα...παρα πολυ, αλλα και να το ανοιξω και να κανω "extract to" το ιδιο γινεται...
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μια τελευταία λύση απελπισίας, σουτάρισε το antivirus που έχεις, δοκίμασε να δεις αν τώρα τα ανοίγει. Αν τα ανοίγει βάλε άλλο antivirus. Σε ασφαλή λειτουργία στα XP που σου είπα πριν το δοκίμασες;
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασα ηδη να κλεισω το antivirus και οποιο αλλο προγραμμα ετσι βαρυ τρεχει background, αλλα τα ιδια, κολλαει. Σε ασφαλη λειτουργια στα XP δεν μπενει, κολλαει στη φορτωση καποιων drivers, TDI.sys i think... Στο checkdisk παλι που εκανα, δεν εφτιαξε κατι μετα, τα ιδια παλι. Τι στο διαολο ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Παω να βρω κανα αλλο προγραμμα να κανω εγκατασταση που παιζει με Rar και Zip αρχεια.
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Το 7Zip το κάνει και είναι δωρεάν. Δοκίμασέ το. Όταν έλεγα να σουτάρεις το antivirus εννοούσα να το απεγκαταστήσεις τελείως.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Το δοκιμασα και αυτο και το WinAce αλλα τιποτα, και σε safe mode τα ιδια... Αντιϊκο εχω το Panda Internet Security, ολον τον καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως, δεν νομιζω ξαφνικα να φταιει αυτο...δεν μπορω να καταλαβω
parsifal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τσέκαρε ο,τι μπορείς από hardware: Σκληρούς δίσκους με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, μνήμες με Memtest86+, CPU με Prime tests. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνε boot με ένα Linux LiveCD (π.χ. Ubuntu) και δοκίμασε από εκεί να αποσυμπιέσεις μερικά από τα αρχεία που σου δημιουργούν πρόβλημα. Έχεις παρατηρήσει κάποιο pattern όσον αφορά τα archives που προσπαθείς να δουλέψεις; Π.χ. αναλόγως σε ποια συσκευή βρίσκονται αποθηκευμένα ή προσπαθείς να τα δημιουργήσεις ή κάτι τέτοιο... ;
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους, καποιο pattern δεν εχω παρατηρησει. Κατεβασα διαφορα ασχετα αρχεια *.zip και ασχετα *.rar, οτι βρηκα, στο ασχετο και στο τυχαιο και καποια που ηθελα εγω. Το προβλημα το εχω στην αποσυμπιεση αρχειων και με ολα τα προγραμματα. WinRAR, WinZip, Winace, 7Zip κτλ κτλ. Θα δοκιμασω αυτα που ειπες και θα ποσταρω παλι τα αποτελεσματα που θα βρω.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον απο το πρωι, μετα το ποστ, κανα 10λεπτο αργοτερα, μου πεταξε BSOD, και εκτοτε δεν μπορω να ξαναμπω Windows, ουτε sVISTA, ουτε στα XP μπενει... κατι μου λεει για CPU το προβλημα...
parsifal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πας σε ένα PC με ιντερνέτι, κατεβάζεις αυτό, το καις και τσεκάρεις αυτά που σου είπα. Τώρα που μπήκαν και BSODs στο χορό, πιο πολύ προς RAM φέρνει...
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασα καποιο προγραμμα ελεγχου των μνημων και μου εβγαλε καποιο προβλημα, και αυτοματως ο υπολογιστης κολλησε. Τις πηγα στο πλαισιο απο οπου τις ειχα παρει, και λογικα θα γινει αντικατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.