BonJovi1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι κάποτε είχα ένα εργαλείο γι αυτήν την δουλειά μα ...το έχασα....ξέρει κανείς τον τρόπο....(με την χρήση ενός προγράμματος...)
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν λες ταινία, εννοείς dvd κανονικό ή avi. Ακόμα, τα nrg και iso που αναφέρεις δεν είναι ταινίες αλλά εικονικά cd/dvd που μπορείς να τα ανοίξεις με κάποιο iso manager όπως το ultraiso ή να τα φορτώσεις σε εικονικό drive με την χρήση του daemon tools, alcohol ή αν ενεργοποιήσεις τα virtual drives του nero. Τέλος, όταν λες μετατροπή, θέλεις να κάνεις το avi σε dvd? Το "εργαλείο" που αναφέρεις τι ακριβώς έκανε?
BonJovi1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε!!!ταινία κανονική(βέβαια δημιουργήθηκε από ανι) η οποία βρίσκεται σε εικόνα nrg!!!απλά πρέπει να ναι ntsc(προέλευση του ανι) και μόλις την γράφω σε dvd δεν παίζει στο ps2...άρα θέλω να την ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ σε pal ktl ktl...
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έκανες εσύ την μετατροπή και έχεις ακόμα το avi, η καλύτερη λύση είναι να την ξανακάνεις και στο πρόγραμμα μετατροπής να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος να μην είναι auto στο τηλεοπτικό σύστημα αλλά pal. Τώρα για να το κάνεις reencode σε pal δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν αντιμετόπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και δεν έχω ps2. lol Πάντως, άποψή μου, με 30? παίρνεις ένα dvd player που να παίζει avi και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους από (είχε ένα στο Media Markt) και ξεχνάς τις μετατροπές.
BonJovi1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 σωστός!τελικά το εργαλειο για το οποίο μιλούσα έκανε την μετατροπή σε ιso games ps2...όχι σε ταινίες..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.