kinezos69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 μπορουμε να βάλουμε χρονοδιακόπτη ύπνου σε λαπτοπ (λειτουργικό vista)?
vagpap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε την εντολή >tsshutdn /help από command line.
christos43 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Timed-Shutdown.shtml Google is your friend!
dhmak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Atomic Alarm Clock δέ νομίζω να υπάρχει άλλο πρόγραμμα υπενθύμισης/χρονοδιακόπτης περισσοτέρων επιλογών, μέχρι και σβήσιμο οθόνης μπορείς να πραγραμματίσεις.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Amp WinOFF. Απλά το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα διαχείρησης που έχω βρει μέχρι τώρα και με πάρα πολλές επιλογές. Μπορεί να σου κάνει κα grab την επιφάνεια εργασίας πριν τερματίσει ή σείλει σε ύπνο το laptop για να ξέρεις τι ήταν στην οθόνη τελευταία. Αυτό χρειάζεται αν βάλεις να γίνεται καμιά δουλειά και θέλεις να ξέρεις αν τελείωσε ή όχι.
dimitris2006 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Amp WinOFF. Απλά το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα διαχείρησης που έχω βρει μέχρι τώρα και με πάρα πολλές επιλογές. Μπορεί να σου κάνει κα grab την επιφάνεια εργασίας πριν τερματίσει ή σείλει σε ύπνο το laptop για να ξέρεις τι ήταν στην οθόνη τελευταία. Αυτό χρειάζεται αν βάλεις να γίνεται καμιά δουλειά και θέλεις να ξέρεις αν τελείωσε ή όχι. +1 για το amp winoff. απ οσα εχω χρησιμοποιησει ειναι το μονο που με εχει βολεψει αφανταστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.