Προς το περιεχόμενο

Ειδικοί φρουροί

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι ειδικοί φρουροί της αστυνομίας έχουν μεταθέσεις όπως οι στρατιωτικοί? Γενικά πως θα το κρίνατε για επαγγελματική αποκατάσταση?

Thanks

Δημοσ.

-Νομίζω- δεν παίρνουν μεταθέσεις, αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιον γνωστό μου που είναι ειδικός φρουρός.

Απο αυτά που βλέπω πάντως είναι χοντρό πακέτο. Τα ωράρια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, θα χτυπάς πολλές φορές την εβδομάδα το 00:00-08:00. Για αποκατάσταση δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.
-Νομίζω- δεν παίρνουν μεταθέσεις, αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιον γνωστό μου που είναι ειδικός φρουρός.

Απο αυτά που βλέπω πάντως είναι χοντρό πακέτο. Τα ωράρια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, θα χτυπάς πολλές φορές την εβδομάδα το 00:00-08:00. Για αποκατάσταση δεν έχω ιδέα.

Γνωρίζουμε αρχικό μισθό καθαρά?

Δημοσ.

Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος υπερέχει του βασικού. Let me ask και αν δεν με προλάβει κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρω άυριο, το αργότερο Τετάρτη :)

Δημοσ.
Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος υπερέχει του βασικού. Let me ask και αν δεν με προλάβει κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρω άυριο, το αργότερο Τετάρτη :)

με επιφυλαξη μηπως λεω κοτσανα,αν θυμαμαι ενα παιδι σε αλλο σαιτ ειχε πει για γυρω στο 1000ρικο

Δημοσ.

Επιτρεψτε μου να σας διαφωτισω:-p

Πρωτος μισθος γυρω στα 1000-1100 ευρω (αναλογα ποσα νυχτερινα και πενθημερα θα εχεις το μηνα).

Μεταθεσεις ΔΕΝ εχουν οπως οι στρατιωτικοι.

Οι ειδικοι φρουροι ΠΛΕΟΝ δεν εχουν καμια διαφορα απο τους αστυφυλακες. Οτι κανουν οι μεν κανουν και οι δεν με ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορα οτι οι ειδικοι φρουροι δεν κανουν αξιωματικοι υπηρεσιας. Επισης συμφωνα με το νομοσχεδιο που ψηφιστικε προσφατα μετα απο 8 χρονια υπηρεσιας οι ειδικοι φρουροι ονομαζονται αστυφυλακες.

Τελος, κατα την ταπεινη μου αποψη εαν σου αρεσει η δουλεια του αστυνομικου go for it, θα περασεις καλα. Το οτι θα βγαλεις και θα σου βγαλουν πιστολι, το οτι θα δεις κρεμασμενους, πτωματα σε προχωρημενη σηψη κτλ να τα θεωρεις δεδομενα.

Αν σε χαλαει η δουλεια του αστυνομικου + τα τελευταια που ανεφερα τοτε δε νομιζω οτι θα περασεις ιδιαιτερα καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...