jimarass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά οι ειδικοί φρουροί της αστυνομίας έχουν μεταθέσεις όπως οι στρατιωτικοί? Γενικά πως θα το κρίνατε για επαγγελματική αποκατάσταση? Thanks
akpe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 -Νομίζω- δεν παίρνουν μεταθέσεις, αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιον γνωστό μου που είναι ειδικός φρουρός. Απο αυτά που βλέπω πάντως είναι χοντρό πακέτο. Τα ωράρια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, θα χτυπάς πολλές φορές την εβδομάδα το 00:00-08:00. Για αποκατάσταση δεν έχω ιδέα.
jimarass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 -Νομίζω- δεν παίρνουν μεταθέσεις, αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω κάποιον γνωστό μου που είναι ειδικός φρουρός.Απο αυτά που βλέπω πάντως είναι χοντρό πακέτο. Τα ωράρια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, θα χτυπάς πολλές φορές την εβδομάδα το 00:00-08:00. Για αποκατάσταση δεν έχω ιδέα. Γνωρίζουμε αρχικό μισθό καθαρά?
akpe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος υπερέχει του βασικού. Let me ask και αν δεν με προλάβει κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρω άυριο, το αργότερο Τετάρτη
TNT1982 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος υπερέχει του βασικού. Let me ask και αν δεν με προλάβει κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρω άυριο, το αργότερο Τετάρτη με επιφυλαξη μηπως λεω κοτσανα,αν θυμαμαι ενα παιδι σε αλλο σαιτ ειχε πει για γυρω στο 1000ρικο
Hamurabi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτρεψτε μου να σας διαφωτισω:-p Πρωτος μισθος γυρω στα 1000-1100 ευρω (αναλογα ποσα νυχτερινα και πενθημερα θα εχεις το μηνα). Μεταθεσεις ΔΕΝ εχουν οπως οι στρατιωτικοι. Οι ειδικοι φρουροι ΠΛΕΟΝ δεν εχουν καμια διαφορα απο τους αστυφυλακες. Οτι κανουν οι μεν κανουν και οι δεν με ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορα οτι οι ειδικοι φρουροι δεν κανουν αξιωματικοι υπηρεσιας. Επισης συμφωνα με το νομοσχεδιο που ψηφιστικε προσφατα μετα απο 8 χρονια υπηρεσιας οι ειδικοι φρουροι ονομαζονται αστυφυλακες. Τελος, κατα την ταπεινη μου αποψη εαν σου αρεσει η δουλεια του αστυνομικου go for it, θα περασεις καλα. Το οτι θα βγαλεις και θα σου βγαλουν πιστολι, το οτι θα δεις κρεμασμενους, πτωματα σε προχωρημενη σηψη κτλ να τα θεωρεις δεδομενα. Αν σε χαλαει η δουλεια του αστυνομικου + τα τελευταια που ανεφερα τοτε δε νομιζω οτι θα περασεις ιδιαιτερα καλα.
kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπως έτσι είναι τα πράγματα ανάλογα και που είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.