kostas_kostas6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δευτέρα 1 Αυγουστου κάνω παραγγελιά ps3 στο e-shop.gr Μου λένε 4 έως 6 ημέρες παράδοση, την 4 ημέρα περνώ τηλέφωνο να δω τι γίνετε και μου λένε το ότι αναμένετε να παραλάβουν το προϊόν στης 11 Αυγούστου και μετά θα σας το αποστείλουμε , εγώ μένω άφωνος συγκρατώ τα νεύρα μου και άπλα λέω ακύρωση παραγγελίας ,ψάχνω πάλι και λέω να το παραγγείλουν από το plaisio, βλέπω στο site παράδοση 72 ώρες , ωραία λέω , 4/9 βραδύ κάνω την Παραγγελία online,παρασκευή με περνούν τηλέφωνο για επιβεβαίωση , ρωτάω πότε θα το παραλάβω και μου λένε δεύτερα θα το παραλάβουν και τρίτη θα το στείλουν , το πολύ τετάρτη θα το έχω , οκ λέω αφού θα το έχω τετάρτη. Δεύτερα σήμερα και λέω δεν περνώ ένα τηλέφωνο στο plaisio, και όταν ρωτάω τι γίνετε με την παραγγελιά μου μου λένε ότι δεν έχουν το πσ3 και θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μέχρι την άλλη δευτέρα , ρώτησα γιατί είχε σαν παράδοση 72 ώρες στο site όταν έκανα την Παραγγελία και άκουσα ηλίθιες δικαιολογίες φυσικά έκανα ακύρωση και ο κύριος στο τηλέφωνο χωρίς ίχνος ευγενιας μου το έκλεισε αμέσως χωρίς να ζητηση συγνώμη. αυτήν είναι η εξυπηρέτηση που μας προσφέρουν στην ελλαδα του 2008. τα συμπεράσματα δικά σας
Arkalas92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβως αυτο που ειπες στο τελος φιλε μου.στην Ελλαδαρα ζουμε...ολα υπολειτουργουν...ειδικα σε θεματα υπολογιστων και γενικοτερα τεχνολογιας και εξυπηρετησης ειμαστε τελευταιοι και δεν ειμαι μηδενιστης που το λεω αλλα ειναι η πραγματικοτητα...στις εταιριες πρεπει να ειμαστε συνεπεις στις υποχρεωσεις μας αλλα αυτες παντα ασυνεπεις...και αν τους πεις και τπτ το πιθανοτερο ειναι ειτε να σε βρισουν ειτε να στο κλεισουν ειτε να υποτιμησουν τη νοημοσυνη σου λεγοντας ηλιθιες δικαιολογιες...μπανανία ειμαστε δυστυχως...
darklordvader77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Συγνωμη ρε παιδι, γιατι δε πηγες απο κανα Κωτσοβολο, Multirama να το παρεις ετοιμοπαραδοτο?? Εχει ποσα στοκ! Δε ξεω βεβαια κ που μενεις.. Αλλα στο e-shop επειδη παντα τα παραγγελνουμεκ περιμενουμε μερικες μερες, καλο ειναι να παραγγελνουμε κατι που να συμφερει πραγματικα ή ειναι σπανιο απο κει.. τπτ αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.