Arkalas92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 facebook ή myspace???και για τι??? εγω εχω λογαριασμο και στα 2 αλλα χρησιμοποιω το myspace κυριως λογο συνηθειας αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο...ειδικα για μπαντες....)
adamakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 βασικα ειναι οποιο σε βολευει ετσι κι αλλιως και τα δυο για μενα χρησιμευουν μονο για να ξαναβρεις παλιους συμμαθητες, συμφοιτητες κτλ για τσατ προτιμω μσν πιστευω ομως οτι στο facebook Θα βρεις περισσοτερο κοσμο
zousgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα η ίδια βλακεία είναι, απλά αλλάζει το interface
kostas88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τι γλύκα βρίσκετε σε αυτές τις χαζομάρες δεν μπορώ να καταλάβω... Βγείτε έξω αν θέλετε να γνωρίσετε-μιλήσετε με κόσμο
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα μην μπερδευουμε την φουτσα με την λουτσα. Στο myspace θα βρεις τους Bad Religion, και στο facebook Εφη Θωδη... Νομιζω πως το παραπανω ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα επιπεδου που τα ξεχωριζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.