TrackM@steR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σας. Μετα απο μια συζητηση με κατι φιλαρακια για παλιες παιδικες σειρες θελω την βοηθεια σας για μια παιδικη παλια σειρα οπου ηταν ενας παππους σε μια καρεκλα μαζι με τον γερο σκυλο του διπλα σε ενα τζακι και ελεγαν τρομακτικες ιστοριες. Μπορει καποιος να κανει μια αναδρομη και να μου δωσει τον τιτλο της συγκεκριμενης σειρας? Σας ευχαριστω πολυ!!!
Members gsarig Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα να δεις που σαν κάτι να θυμάμαι... και νομίζω πως ο σκύλος δεν ήταν πραγματικός αλλά κούκλα ή κάτι τέτοιο. Αμυδρά θυμάμαι μια ιστορία με έναν τύπο που δεν μπορούσε να νιώσει τον φόβο (μου είχε κάνει εντύπωση τότε) Δεν θυμάμαι καθόλου τίτλο όμως - μπορεί μάλιστα να μιλάμε και για διαφορετική σειρά
HellasVagabond Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον αυτο ειναι....Και μαρεσει και ο ηθοποιος
TrackM@steR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.imdb.com/title/tt0092383/ Πολυ σωστος ο Τουφας.Ευχαριστω Τουφα για την βοηθεια σου και τους υπολοιπους για τις προτασεις τους. Παλιες καλες αναμνησεις!! Καλα να περνατε!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Συμπτωματικά μόλις κατέβασα και βλέπω το Are you afraid of the dark. Ξέρω ότι υπάρχουν αντίστοιχα και το Goosebumps (που έδειχνε νομίζω το STAR κάποια στιγμή) και το Tales from the Crypt (επίσης νομίζω το STAR). Ίσως μπορούμε ν' ανοίξουμε ένα τόπικ να τα συζητήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.