mad5381 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιά η γνώμη σας για αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991 ;
pctechgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Me +50? πάρε το αντίστοιχο από τα Multirama για καλύτερη-περισσότερη εγγύηση, στην ουσία είναι το ίδιο μηχάνημα
alex2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Προς θεού, μην πάρεις μηχάνημα με Celeron. Πλέον βρίσκεις φτηνά μηχανήματα με διπύρηνο επεξεργαστή.
mad5381 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί ειναι το μόνο με οπτικο μέσο,τι λέτε;
pctechgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ;exουν κάνει λάθος (όχι μόνο ένα ) στα χαρακτηριστικά
Caravan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί ειναι το μόνο με οπτικο μέσο,τι λέτε; Ίδιο με το MSI είναι. Ούτε Celeron φοράει (Intel Atom), ούτε DVD έχει, και δεν νομίζω να είναι σωστή η κάρτα γραφικών. Έχει γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά του.
_deejay_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ίδιο με το MSI είναι.Ούτε Celeron φοράει (Intel Atom), ούτε DVD έχει, και δεν νομίζω να είναι σωστή η κάρτα γραφικών. Έχει γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά του. + 1, ειναι rebrand του msi wind το οποιο κυκλοφορει αντι του msi στην Αγγλια κιολας. To μονο κακο ειναι οτι βγαινει μονο σε ενα χρωμα, γκρι, το οποιο προσωπικα δεν μου αρεσει. Καποια προχειρα specs : * Intel Atom N270Processor - Energy efficient * Operating Systems - Windows® XP Home * Memory & storage - 1GB Memory & 80 GB HDD * 10.2" Widescreen Display & 1.2KG - Portable * Extras - Bluetooth connectivity & webcam * Stylish Black & Silver Design * Wireless Enabled * Built in speakers * 178 mm Depth * (1.6GHz, 533MHz FSB, 512MB cache)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.