Προς το περιεχόμενο

RunDLL error!


lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν ανοίγω τον η/υ μου μου εμφανίζει ένα error! iifggwun.dll .

Τί μπορώ να κάνω ώστε να μην μου το εμφανίζει?

post-93071-129062972837_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον κάτι το οποίο έχεις απεγκαταστήσει και δεν έσβησε τελείως, ή κάποιος ιός που καθάρισες και άφησε πίσω σκουπίδια.

Πάνε έναρξη->εκτέλεση και δώσε msconfig.

Πήγαινε στην Εκκίνηση και δες αν υπάρχει κάτι που να συνδέεται με την ονομασία του dll. Αν υπάρχει αφαίρεσε το.

Κάνε και έναν έλεγχο με το CCleaner και κάνε και τον Καθαριστή και το Μητρώο μήπως και το καθαρίσει.

  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Eχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, έκανα αυτό που είπες παραπάνω, βρήκα το φάκελο με το dll αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να το σβήσω. Οι μόνες επιλογές που μου δίνει είναι ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση όλων. Δεν μπορώ να κάνω μεμονωμένες κινήσεις. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δημοσ.

Πω, πω! Από το 2008 το ξέθαψες.

Από που κοιτάς για το dll; Αν το κάνεις από το msconfig δεν μπορείς να το σβήσεις. Το απενεργοποιείς για να μην τρέχει στην εκκίνηση.

Δημοσ.

To έσβησα τελικά χειροκίνητα, δηλαδή στην τοποθεσία που βρισκόταν. Η απορία μου είναι η εξής, ναι μεν σβήστηκε, δεν μου βγάζει πλέον το παραθυράκι με το run error όταν ανοίγω το pc, άρα σβήστηκε και η εντολή? Ρωτώ γιατί στο msconfig είχε την εντολή και την τοποθεσία.

Και άλλη απορία. Για antivirus εχω το MSE, το βρήκε τον trojan τον έσβησε αλλά μου έβγαλε και ένα μήνυμα ότι κάποιο πρόβλημα υπήρχε με αυτόν οπότε για αυτό και το run error. Να υποθέσω ότι δεν σβήστηκε καλά ο ιός, σωστά?

Αν φόραγα έναν Norton θα τον είχε εξουδετερώσει από την αρχή ή δεν παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Στο msconfig το ξετσεκάρισες; Αν ναι είναι εντάξει.

Για καθάρισμα δες κάποιο live antivirus cd, π.χ.

http://www.avg.com/eu-en/avg-rescue-cd

http://www.freedrweb.com/livecd/

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=36646

Κατεβάζεις το iso και το καις σε cd σαν αρχείο εικόνας (image file). Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα δες το imageburn (http://www.imageburn.com). Μετά κάνεις boot με αυτό και σκανάρεις το pc.

Επειδή αυτά το cd έχουν ημερομηνία λήξης και δεν μπορείς να τα κρατάς για πάντα προτείνω να το γράψεις σε επανεγγράψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...