mavlamemos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Kανένα νέο από τη Λίτσα? Θα γίνει μέλος ? Μπα...ακομα απλωνει μαλλον με τουρλομενα οπισθια!! Αιτια του κακου ενας ξαδερφος που εμπλεξα...
Kasrith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για να καπνίζω λιγότερο στην δουλειά... Buahaha, εγω παλι καπνιζω περισσοτερο μετα το Insomnia... :-D:-D
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, ψήνεστε όποιος γράφεται από δω και πέρα και δεν έχει γράψει κάποιον ΚΑΛΟ λόγο να το κάνει, να τρώει μόνιμο μπαν; =)))
ApSiMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, ψήνεστε όποιος γράφεται από δω και πέρα και δεν έχει γράψει κάποιον ΚΑΛΟ λόγο να το κάνει, να τρώει μόνιμο μπαν; =))) Μπορεί να μπει στην φόρμα εγγραφής σαν απαραίτητο πεδίο: Ποιος ο λόγος που γράφεστε στο insomnia? Και μετά να γίνεται επιλεκτική επιλογή (?wtf i just said??/) των μελών....:-)
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει προταθεί από χρήστρια του φόρουμ η στρατολόγηση μοντερέητορζ-συνοριοφυλάκων, που θα τσεκάρουν/ανακρίνουν κάθε νέο μέλος και θα αποφασίζεται αν θα του επιτρέπεται η εγγραφή.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και ενας χρηστης του φορουμ προτεινε να ειναι υποχρεωτικο το 1ο ποστ καθε θηλυκου νεου μελους του φορουμ σε αυτο το thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Διαφωνώ με αυτό, μην κοιτάς που ως τώρα έχουμε σταθεί τυχεροί και ποστάρουν μόνο αδιάφορα και ωραία γκομενάκια.
phsonia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει προταθεί από χρήστρια του φόρουμ η στρατολόγηση μοντερέητορζ-συνοριοφυλάκων, που θα τσεκάρουν/ανακρίνουν κάθε νέο μέλος και θα αποφασίζεται αν θα του επιτρέπεται η εγγραφή. :lol::lol:Na συμβεί και αυτό.... και μετά να απαντήσουμε στο thread : Nιώθεται ασφαλής ?
noudis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κυρίως για μια απορία μου (που ακόμα δε λύθηκε) και μετα για να βοηθήσω κάποιους
phsonia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κυρίως για μια απορία μου (που ακόμα δε λύθηκε) και μετα για να βοηθήσω κάποιους Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, οι insomniacs έχουν λύσεις για τα πάντα.... Ακόμα και για μένα που απόφασισα να μείνω at the dark side of the φεγγάρι...(βλ. avatar)
lefi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, ψήνεστε όποιος γράφεται από δω και πέρα και δεν έχει γράψει κάποιον ΚΑΛΟ λόγο να το κάνει, να τρώει μόνιμο μπαν; =))) Για αυτόν τον λόγο ηπάρχει αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=219906 Έχει προταθεί από χρήστρια του φόρουμ η στρατολόγηση μοντερέητορζ-συνοριοφυλάκων, που θα τσεκάρουν/ανακρίνουν κάθε νέο μέλος και θα αποφασίζεται αν θα του επιτρέπεται η εγγραφή. Προτείνω να το κάνουμε όπως το προπαρασκευαστικό έτος στα πανεπιστήμια να γραφεσαι ελεύθερα για 10 ποστ και μετά να υπάρχει αξιολόγηση από τους moderator εάν περνάς την έγκριση γίνεσαι μόνιμο μέλος.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 μια φορα μπηκα αλλα δεν θυμαμε γιατι μπηκα .απο τοτε ...
phsonia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Lefi πραγματικά δε είχα πέσει σε αυτό το thread ως επισκέπτης του insomnia. 'Eτσι έβαλα νέο τίτλο...Με ενδιαφέρει γιατί ο κόσμος επικοινωνεί μέσω pc. Κανείς δε σε κοιτάει στα μάτια όταν του δίνεις μια απάντηση μέσω pc ακόμα και αν είναι απόλυτα χρήσιμη και αληθινή. Ύστερα ο ελεύθερος χρόνος μου είναι κάπως περίεργος και ενώ θέλω να οργανωθώ μέσω pc το μεταθέτω κάθε φορά, αφού με pc είμαι διαρκώς στη δουλειά!!! Τελικά έχω πέσει στο μπλα μπλα μέχρι να πάρω μπρος και να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα όπως νέα σύνδεση internet αναβάθμιση pc _home, ψηφιακή φωτογραφική και διάφορα τέτοια που έχω μείνει πίσω.
soturin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 μια φορα μπηκα αλλα δεν θυμαμε γιατι μπηκα .απο τοτε ... και ακόμα να βγεις...
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 και ακόμα να βγεις... δυστυχως ειμαι ακομα εδω και αυτο το καλοκαιρι ,καταραμενο ινσομνια κολλαει στο χερι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.