padelis71992 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχεια οταν εψαχνα κατι στο google μου εβγαζε αποτελεσμα για το insomnia, ε μια φορα μπηκα διαβασα εμαθα και εμεινε στο πισω μερος του μυαλου μου. Οταν ηρθε η ωρα για αναβαθμηση γραφτηκα για να παρω γνωμες και βοηθεια!!!
WizeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ούτε φως είδα, ούτε μπήκα. ΑΠΟ ΕΞΩ ΦΩΝΑΖΩΩΩ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ήταν μια κρύα νύχτα του 200?, έξω έβρεχε πολύ και εγώ έψαχνα κάτι στο google και μου πέταξε link του insomnia, πήγα να το ανοίξω και μου ζητάει account, μετά τις χριστοπαναγίες, λέω "δε γαμ...ται, θα κάνω"... Έτσι γνωριστήκαμε... Ψεύτη! Ήταν Ιούλιος του 2006. Απλά κοίτα πότε γράφτηκες. ΧΑ!
tomasss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι, έψαχνα forum με αγγελίες για να πουλήσω μια κάρτα γραφικών...
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγω μολις μπηκα πρωτη φορα πετυχα κατι σε ενα thread που ηθελα να δω | ενα link με μια εικονα κατι τετοιο και εκανα λογαριασμο για αυτο.Αυτο που δεν μ αρεσε ηταν το μπλε θεμα που ακομα δεσποζει στο forum αν και τωρα το εχω συνηθισει.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ήμουν μικρός και αθώος. δεν ήξερα Ε δεν ήξερες δεν ρώταγες? Εγώ κάτι έψαχνα στο google για το κινητό αλλά μόνο εδώ το βρήκα αλλά από ότι διάβασα στα σχόλια δεν δούλευε αλλά είχα κάνει την μ@λ@κία και γράφτηκα και είπα μην πάει χαμένη η εγγραφή αλλού θες πρόσκληση να γραφτείς εδώ που είναι και τσάμπα
adamakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι εχει πλακα γιατι περναει η ωρα γιατι οχι στην τελικη ??
nik1992 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχεια οταν εψαχνα κατι στο google μου εβγαζε αποτελεσμα για το insomnia και αρχισα να ψιλοσυμμετεχω, και με την αναβαθμηση εγινα μονιμος εδω...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ μπήκα γιατί οι στυτικές δυσλειτουργίες και τα γεράματα δεν μου αφήνουν πολλές επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο.
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχικα απο μια φιλη, που εψαχνε ενα τραγουδι, και το βρηκαν αμεσως τα τσακαλια... Ε ειπα κ γω μετα να μπω στην παρεα
phsonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ μπήκα γιατί οι στυτικές δυσλειτουργίες και τα γεράματα δεν μου αφήνουν πολλές επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο. :lol::lol:
antonisid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κρύες φοιτητικές νύχτες του χειμώνα χωρίς γκόμενα , πριν μερικά χρόνια...με οδήγησαν στο Insomnia.gr !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.