Προς το περιεχόμενο

Μέλος του insomnia.Γιατί ?

phsonia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνεχεια οταν εψαχνα κατι στο google μου εβγαζε αποτελεσμα για το insomnia, ε μια φορα μπηκα διαβασα εμαθα και εμεινε στο πισω μερος του μυαλου μου. Οταν ηρθε η ωρα για αναβαθμηση γραφτηκα για να παρω γνωμες και βοηθεια!!!

Δημοσ.
Ήταν μια κρύα νύχτα του 200?, έξω έβρεχε πολύ και εγώ έψαχνα κάτι στο google και μου πέταξε link του insomnia, πήγα να το ανοίξω και μου ζητάει account, μετά τις χριστοπαναγίες, λέω "δε γαμ...ται, θα κάνω"... Έτσι γνωριστήκαμε...

Ψεύτη! Ήταν Ιούλιος του 2006. Απλά κοίτα πότε γράφτηκες. ΧΑ!

Δημοσ.

εγω μολις μπηκα πρωτη φορα πετυχα κατι σε ενα thread που ηθελα να δω | ενα link με μια εικονα κατι τετοιο και εκανα λογαριασμο για αυτο.Αυτο που δεν μ αρεσε ηταν το μπλε θεμα που ακομα δεσποζει στο forum αν και τωρα το εχω συνηθισει.

Δημοσ.
ήμουν μικρός και αθώος. δεν ήξερα :o

Ε δεν ήξερες δεν ρώταγες?:lol:

Εγώ κάτι έψαχνα στο google για το κινητό αλλά μόνο εδώ το βρήκα αλλά από ότι διάβασα στα σχόλια δεν δούλευε :mad: αλλά είχα κάνει την μ@λ@κία και γράφτηκα και είπα μην πάει χαμένη η εγγραφή αλλού θες πρόσκληση να γραφτείς εδώ που είναι και τσάμπα :-D

Δημοσ.
Συνεχεια οταν εψαχνα κατι στο google μου εβγαζε αποτελεσμα για το insomnia

και αρχισα να ψιλοσυμμετεχω, και με την αναβαθμηση εγινα μονιμος εδω...

Δημοσ.

Αρχικα απο μια φιλη, που εψαχνε ενα τραγουδι, και το βρηκαν αμεσως τα τσακαλια... Ε ειπα κ γω μετα να μπω στην παρεα

Δημοσ.
Εγώ μπήκα γιατί οι στυτικές δυσλειτουργίες και τα γεράματα δεν μου αφήνουν πολλές επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο.

:lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...