phsonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θέλω να απαντήσω ακόμα , αρχικά θα ήθελα να διαβάσω τι σας "τράβηξε" να γίνεται μέλη του insomnia ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει ωραίες γκόμενες Seriously though, γράφτηκα για να έχω κάποιον να σχολιάσω το South Park, γιατί τότε το έβλεπα μόνος μου, or so I would think. Οι φίλοι μου πάντως, δεν το βλέπανε. Μετά έμεινα γιατί μου άρεσαν οι συζητήσεις επιπέδου που γίνονταν τότε στο section του κινηματογράφου.
soturin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αυτά τα θεϊκά topics! επίσης σοβαρά, αφορμή το lost και το linux και στην πορεία εκεί γύρω, linux, hardware κινηματογράφος και οπαδιλικια στο μπλα μπλα
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ειδα ενα forum για τεχνολογικα θεματα και γραφτηκα.
kostas88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι μπήκα και είδα φως... πσσσσ!! έγραψε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θυμάμαι, έχει περάσει καιρός...
we_will_rise Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ήταν μια κρύα νύχτα του 200?, έξω έβρεχε πολύ και εγώ έψαχνα κάτι στο google και μου πέταξε link του insomnia, πήγα να το ανοίξω και μου ζητάει account, μετά τις χριστοπαναγίες, λέω "δε γαμ...ται, θα κάνω"... Έτσι γνωριστήκαμε...
phsonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ είδα φως και μπήκα... Δηλαδή νύχτα με αϋπνίες...
De@th L0rd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ μπήκα αρχικά για να γράψω πόσο απαίσια εντύπωση μου είχε αφήσει μια κάρτα γραφικών!
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ είδα φως και μπήκα... Εγώ πάλι μπήκα και είδα φως... Sorry, ειχα μπει εγω απο παλια, και ξεχασα το φως αναμενο... Ετσι και δει ο Hal το λογαριασμο, την εβαψα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 holy shit batman
Purple_Haze Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 6 χρόνια με παρακαλούσε ο HAL9000. E στο τέλος του κόστισε κάτι παραπάνω αλλά με κατάφερε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.