Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για Q6600!

lionheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω να μου προτείνετε μια καλή ψύκτρα για τον Q6600. Είναι G0 stepping και από ότι παρατήρησα 3Ghz πάει χωρίς πρόβλημα! Μόνο που θέλω να πάρω μια καλή ψύκτρα! Περιμένω προτάσεις! Thanks!

Δημοσ.

Επειδη ειμαι στα μεσα ενος review αποκλειστικα για ψυκτρες θα σου ελεγα αν θελεις κατι καλο να παρεις την NOCTUA.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1093169

Αυτη που σου πρωτεινε ο liopyr ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την Noctua αν της βαλεις εναν καλο 12αρη Fan αλλα θα σου παει καπου 75ευρω τελικη σε σχεση με τα 59 της Noctua.

Δημοσ.

Και εγώ εχώ ακούσει πολυ κάλα λόγια για τις ψύχτρες που πρότεινε ο Liopyr,βέβαια θα πρπει να μάθουμε πόσα ευρώ είναι διατέθημενος να δώσει ο φίλος μας και γιατί την θέλει(προφάνως για overclocking) αλλα ας μας το πει ο ιδίος:P

Δημοσ.

Παιδιά την θέλω απλά για να τον πάω στα 3Ghz και να μην έχω πρόβλημα θερμοκρασίας. Δεν ενδιαφέρομαι να τον παω παραπάνω! Τώρα όσο αφορά τα χρήματα περιμένω να δω προτάσεις και ανάλογα βλέπω! Πάντως σκεφτόμουν γύρω στο πενηντάρικο να παίξω! Αν όμως υπάρχει κάτι καλό στα 55-60 ας πούμε ε θα την επιλέξω! Ευχαριστώ για τα replies!

• Super Moderators
Δημοσ.
Κακη οχι, αλλα αρκετα υποδιεστερη και απο την TRUE120 και την Noctua.

αφού δεν θέλει να πάει πάνω από 3ghz, δεν υπάρχει λόγος να πετάει λεφτά...

Η αλήθεια να λέγεται ;) Και γώ την ζαχαρώνω την μαύρη ΤΗ ;)

faceplam.jpg :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...