ekkli Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 θελει ο πατερας μου να του βρω καποιο δορυφορικο δεκτη -πιατο υπαρχει κεντρικα στη ταρατσα για ολους. δε ξερω καθολου απο αυτα. υπαρχει καποιο μοντελο που προτεινετε ή εστω καποια σπεκς που πρεπει να εχει το μοντελο ? μιλαμε για ελευθερα καναλια, αλλά δε μας χαλαει να εχει κ εισοδο για καρτα αν πουμε αργοτερα οτι βαζουμε νοβα.
panagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω τον Commander και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Eύκολο μενού και γρήγορο. Ρίξε μια ματιά εδώ
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αν εχεις στησει htpc κοιτα και για καρτα pc
ekkli Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 htpc δεν εχουμε. φχαστω για τις προτασεις αλλά θα ηθελα να μου πειτε γιατι το ενα ή γιατι το άλλο. πχ θεση για καρτες εχουν ?
ekkli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 βλεπω οτι σε μερικα μαγαζια στα σπεκς των δεκτων εχει θεση για σκληρο δισκο. ξερει κανενας τι σημαινει αυτο ? εχει θεση για εσωτερικο σκληρο ? συνδεση για εξωτερικο ? κ γενικα το εχουνε μονο ακριβα μοντελα ?
aiantas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Dreambox έχει θέση για εσωτερικό σκληρό δίσκο και θεωρείται κορυφή στον τομέα του... Κορυφαία χαρακτηριστικά.
Kobe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Dreambox ψηφίζω και εγώ. Και εγγραφές και δυνατότητα να "κατεβάσεις" κανάλια. Μακράν
11demian111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 και για dreambox συγκεκριμενα τον 7020-s.πολυ καλο μοντελο specs: front panel: Compact Flash Interface Slot 1 x DVB Common-Interface Slot 2x smart card slots lcd display rear panel: audio out video out scart out to tv scart in from vcr,dvd,ps2 and other antenna in from tv antenna antenna out to tv ethernet slot usb slot modem line digital audio out mini din slot rs 232 slot sat in lnb out αυτα.μολις μπορεσω θα ανεβασω και φωτογραφιες...
Ampalon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Dreambox ψηφίζω και εγώ. Και εγγραφές και δυνατότητα να "κατεβάσεις" κανάλια. Μακράν Συμφωνω μαζι σου
g_kor06 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως για τους Dreambox έχω ακούσει πολύ καλά λόγια μιας και ψάχνομαι και εγώ για αγορά δορυφορικού σετ αλλά σε διάφορα φορουμ που έχω διαβάσει αναφέρουν ότι για να εκμεταλευτεις πλήρως τις δυνατότητες του πρέπει να είσαι εξικειωμένος με τα δορυφορικά.
sculper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 dreabox και πάλι dreambox! κάνει το όνειρο πραγματικότητα!
danaos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Και από τιμές; (Είμαι κι εγώ ενδιαφερόμενος...)
talisman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως για τους Dreambox έχω ακούσει πολύ καλά λόγια μιας και ψάχνομαι και εγώ για αγορά δορυφορικού σετ αλλά σε διάφορα φορουμ που έχω διαβάσει αναφέρουν ότι για να εκμεταλευτεις πλήρως τις δυνατότητες του πρέπει να είσαι εξικειωμένος με τα δορυφορικά. Μαλλον πρεπει να εισαι εξοικειωμένος με το ιντερνετ και κανει κοντα στα 500 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.