johnyb98 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα. Έχω τσιμπήσει κάποιο ιό και μου τα 'χει διαλύσει όλα. Άλλες εφαρμογές δεν τρέχουν καθόλου (με δοκιμή και uninstall-reinstall μήπως είχαν χτυπήσει και χρειαζόντουσαν επανεγκατάσταση), το internet μία δουλεύει μία όχι (άνοιξα Firefox και δεν έβρισκε internet, μετά άπό 5 λεπτά είχα internet κανονικά και μετά από 3-4 λεπτά χάθηκε πάλι, μάλλον, για να είμαι πιό σωστός δεν έχω επικοινωνία δικτυακή μεταξύ του υπολογιστή και του HUB-ROUTER, γιατί από άλλο καθαρό υπολογιστή που συνδέεται επάνω στο ίδιο HUB-ROUTER όλα δουλεύουν κανονικά με το internet,). Όποτε πάω να εγκαταστήσω κάτι ή να τρέξω κάτι μου λέει, π.χ. για το Avast: C:\Program Files\Alwil Software\avast.exe is not a valid Win32 application. Πιστεύω πως και άλλοι έχουν συναντήσει το πρόβλημα. Please help αλλά χωρίς τη λύση του format. Έχω τόσα πράγματα εγκατεστημένα στον υπολογιστή που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για αστείο να κάνω format. Ευχαριστώ!
johnyb98 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης, μη μου πείτε για scan γιατί έχει χτυπήσει και το antivirus και δοκίμασα uninstall και install του ίδιου αλλά και άλλων και δε μπορεί να γίνει εγκατάσταση ή γίνεται αλλά δεν τρέχει. Πρέπει να υπάρχει manually λύση. Επίσης, όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω το AVG (όπως και σε μιά-δυό άλλες περιπτώσεις) μου έβγαλε μήνυμα πως δε μπορεί να κάνει start κάποιο service. Πήγα να το κάνω start manually αλλά φυσικά μάταια. Σας λέω με έχει διαλύσει...
random Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης, μη μου πείτε για scan γιατί έχει χτυπήσει και το antivirus και δοκίμασα uninstall και install του ίδιου αλλά και άλλων και δε μπορεί να γίνει εγκατάσταση ή γίνεται αλλά δεν τρέχει. Πρέπει να υπάρχει manually λύση. Αν εχεις ενεργό ιό που εμποδίζει την εγκατάσταση antivirus, αυτος φορτώνει μαζι με το λειτουργικό, οποτε είτε 1.θα πρεπει να βρεις πως φορτώνει και να τον απενεργοποιησεις χειρονακτικά (πειραζοντας τη registry), αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις αν δεν μπορεις να εκτελέσεις το regedit, ή αν δεν ξερεις αρκετα για να τον ψαξεις και να πειραξεις τη registry, ειτε, 2. να εκτελεσεις το antivirus scan χωρις να φορτωσει το λειτουργικό. αυτο γινεται με Bootable CD που να περιεχει διάφορα διαγνωστικά. πχ. Ultimate Boot CD 4.1.1 http://www.ultimatebootcd.com/ (ισως τα virus definitions ειναι λιγο παλιά) Anti-Virus/Malware Tools F-Prot Antivirus for DOS McAfee Antivirus Scanner 4.40.0 UBCD for Windows http://www.ubcd4win.com/ubcd4win.htm AntiVirus Tools AVG Free 7.5.503 Excellent full featured freeware AntiVirus software AVPersonal 7.04 Good full featured freeware AntiVirus software Avast! Tool 1.0.211 Scans for a limited number of viruses Kaspersky VRT Free virus Removal Tool from Kaspersky McAfee Stinger 2.6.0 Scans for a limited number of viruses How to Create an Kapersky AntiVirus Boot CD for Emergencies Free http://gegeek.com/How%20To%20Series/HowTo25/Create%20Emergency%20AntiVirus%20CD.htm
Blackman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 πόσο καιρό το έχεις το πρόβλημα; restore point παίζει; αν και πιστεύω ότι τον κόβω για ιό που θα σου έχει απενεργοποιήσει και το restore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.