Προς το περιεχόμενο

Τι πρόγραμμα είναι αυτό;

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγόρασα έναν υπολογιστή από φροντιστήριο υπολογιστών που έκλεισε. Τον ανοίγω κανονικά, κάνω απεγκατάσταση κάποια προγράμματα που δεν ήθελα και εγκαθιστώ κάποια δικά μου. Κάνω επανεκίννηση και ανακαλύπτω ότι ΚΑΜΙΑ αλλαγή δεν έγινε δεκτή. Ο υπολογιστής ήταν ακριβώς όπως τον άνοιξα την 1η φορά. Τα ξαναέκανα για να σιγουρευτώ και σιγουρεύτηκα. Δεν μπορώ να κάνω καμία απεγκατάσταση/εγκατάσταση προγράμματος που να μείνει.

Πήγα στους λογαριασμούς χρηστών και είδα ότι υπάρχει μόνο ένας που είναι διαχειριστής. Άρα δεν είναι θέμα λογαριασμού.

Πάντως αλλαγή ώρας δεν μπορώ να κάνω, ζητάει να είμαι διαχειριστής (αφού είμαι, δεν είμαι; Προφανώς δείχνω να είμαι αλλά δεν είμαι!).

Προφανώς έχουν εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα "προστασίας" ώστε αν κάποιος από τους μαθητές έκανε "ζημιά" αυτή τελικά να μη συνέβαινε. Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα μπορεί να είναι αυτό;

Δημοσ.

Υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα που κλειδώνουν τις ρυθμίσεις σε ένα υπολογιστή.

(Για κοινόχρηστους υπολογιστές όπως σε internet cafe κλπ.)

Που να το βρεις τώρα...

Κάνε format και ξαναστήστο.

Το ταμπελάκι για τα Windows (αν τα είχε γνήσια), πρέπει να είναι κολλημένο πάνω στο κουτί.

Βρες ένα CD Windows και κάνε εγκατάσταση με το product key του αυτοκόλλητου. Νόμιμος θα είσαι..

Αλλιώς , αγόρασε τα.

Θα τα χρειαστείς έτσι κι αλλιώς.

Αν δεν έχεις και άδεια office, βάλε Openoffice που είναι τσάμπα και κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Δημοσ.

Deep Freeze. Έτσι λέγεται και αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει μια φορά τις αλλαγές και ότι γίνει από εκεί και πέρα, μετά την επανεκκίνηση "ξεγίνεται".

Για να το κάνεις απεγκατάσταση θέλεις τον κωδικό που έχει οριστεί.

Το καλύτερο είναι το φορμάτ όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει XP HOme και ο κωδικός θα είναι σε καρτελάκι πάνω στον πύργο.

Κατέβασε τα ανάλογα windows που γράφει πάνω στο καρτελάκι απ' όπου θέλεις, δώσε προσοχή στην μητρική και αν δεν έχεις το cd με τους drivers κατέβασέ τους από το site της μητρικής και για το ανάλογο μοντέλο, το οποίο συνήθως αναγράφεται πάνω στην πλακέτα.

Δημοσ.
Deep Freeze. Έτσι λέγεται και αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει μια φορά τις αλλαγές και ότι γίνει από εκεί και πέρα, μετά την επανεκκίνηση "ξεγίνεται".

Για να το κάνεις απεγκατάσταση θέλεις τον κωδικό που έχει οριστεί.

Το καλύτερο είναι το φορμάτ όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει XP HOme και ο κωδικός θα είναι σε καρτελάκι πάνω στον πύργο.

Κατέβασε τα ανάλογα windows που γράφει πάνω στο καρτελάκι απ' όπου θέλεις, δώσε προσοχή στην μητρική και αν δεν έχεις το cd με τους drivers κατέβασέ τους από το site της μητρικής και για το ανάλογο μοντέλο, το οποίο συνήθως αναγράφεται πάνω στην πλακέτα.

ακριβώς αυτό!

Μόνο με format "καθαρίζεις" απο το Deep Freeze

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...