vags76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημερα, μετα απο format στο pc εχω το εξης προβλημα. οταν παω να ανοιξω attachments σε mail το pc restarts απο μονο του.να φταιει το ποντικι???το outlook express??η ειναι ασχετο εντελως??και κατι αλλο....προσπάθησα να κανω update σε service pack 2 χρησιμοποιω win XP Pro sp1.ενω μου περασε καποια updates δεν μου εκανε update ουτε στον ιντερνετ explorer (παρεμεινε στην version 6 ουτε στο Outlook Express)μηπωσ εκει ειναι το conflict και πως μπορω να το διορθωσω??/ ευχαριστω για την βοηθεια
Berolinezos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαρτάται άν το κάνει μόνο όταν κάνεις attachments σε mail ή και σε άλλα προγράμματα ή άν το κάνει μόνο σε έναν φάκελλο ή παντού, μπορεί να μήν επαρκεί μερικές φορές η RAM.
vags76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 οπως ανεφερα βερολινεζε αυτο το κανει μονο οταν ανοιγω attachments μνημη εχω 512 RAM το pc βεβαια σχετικα παλιο pentium 4 στα 1,9GHz αλλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα. το οτι ομως δεν μου κανε update σε sp2 ουτε τον internet explorer ουτε το outlook express παιζει κανενα ρόλο;
parsifal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον BSOD είναι, και δεν έχεις απενεργοποιήσει το automatic restart που κάνουν τα Windows σε αυτές τις περιπτώσεις. Απενεργοποίησέ το και γράψε το μήνυμα λάθους που παίρνεις στη μπλε οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.