Προς το περιεχόμενο

Disconnect με το Philips CGA5722N/TE

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα.

έχω 1mb ConnX και μαζί μου έδωσαν το ρούτερ Philips CGA5722N/TE.

philipsbe6.th.jpg

το έχω κάνει αναβάθμιση από 0.65 σε 0.69

έχω κάνει Port Forwarding για 4 προγράμματα (dc++/limewire/emule/garena).

το πρόβλημα είναι ότι μόλις συνδέομαι σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα που έχω κάνει port forwarding τότε με πετάει από το ίντερνετ και παίρνω το μήνυμα "Αποσυνδέθηκε το καλώδιο δικτύου" και επανακινεί το ρούτερ. στα περισσότερα προγράμματα το κάνει αυτό κάθε φορά ενώ σε κάποια το κάνει μόνο την πρώτη.

το είχα αναβαθμίσει επειδή και στην 0.65 έπαιρνα κάτι παράξενα disconect's.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

δοκιμασε με αλλα firmware ειτε πιο παλια ειτε πιο καινουρια.δεν στεκει να το κανει αυτο.εκτος αν το ρουτερ μπουκωνει τοσο.σε αλλο pc το κανει αυτο?

Δημοσ.

μονο αυτα τα 2 Firmware εχει. το 0.65 (που ειχα στην αρχη) και το 0.69 (που εχω τωρα). και τα 2 με πετουσαν. αλλο pc δν εχω :(

Δημοσ.

upnp = universal plug and play (pray).στην ουσια το upnp οταν το εχεις ανοιχτο στο ρουτερ και οταν μια εφαρμογη εχει και αυτη ενεργοποιημενο το upnp προσπαθουν να μιλησουν μεταξυ τους ανοιγωντας κατα καποιο τροπο αυτοματα τις πορτες θυρες που θελει το προγραμμα .δηλαδη σε γλιτωνει θεωρητικα απο το port forward.στην πραξη παντα το κλεινω για πολους λογους οπως και θεματα ασφαλειας και παντα κανω manual port forward.

Δημοσ.

Μολις εβαλα conn-x 24ΜΒps στο εν λογω μοντεμ. Το προβλημα ειναι οτι δεν μου αναβει το λαμπακι του ιντερνετ. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει η γραμμη μου adsl ακομα? Επισης το wireless τι σημαινει? Συνδεση χωρις καλωδια μεταξυ του pc και του modem, ή modem και ΟΤΕΝΕΤ ? Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Το wireless ειναι τοπικο, αρα Συνδεση χωρις καλωδια μεταξυ του pc και του ρουτερ.

Οσο για το λαμπακι του ιντερνετ, σιγουρα ενεργοποιηθηκε η γραμμη? εχεις βαλει τα καλωδια τηλεφωνου και τα φιλτρα σωστα?

Τις ρυθμισεις στο philips τις εκανες?

Δημοσ.

Μου ειπαν απο την ΟΤΕΝΕΤ οτι αυτες τις μερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη.

Τα καλωδια και το σπλιτερ τα εχω βαλει σωστα. Ομως δεν αναβει το λαμπακι. Τωρα για ρυθμισεις... εχεις κανενα λινκ ?

Δημοσ.
Μου ειπαν απο την ΟΤΕΝΕΤ οτι αυτες τις μερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη.

Τα καλωδια και το σπλιτερ τα εχω βαλει σωστα. Ομως δεν αναβει το λαμπακι. Τωρα για ρυθμισεις... εχεις κανενα λινκ ?

δεν θυμαμε τι λαμπακια εχει αλλα αλλο να μην αναβει το adsl και αλλο να μην αναβει το ιντερνετ.το πρωτο σημαινει οτι η γραμμη δεν ειναι ετοιμη το δευτερο ειναι η οτι γραφεις κατι λαθος η οτι sync αλλα no -ip >μεσα στον ρουτερ σου λεει στα ποσα κλειδωνεις?οι ρυθμισεις θα υπαρχουν και στο site τους λογικα αλλα ειναι τα κλασικα pppoe/llc vpi 8 vci 35 always on η syndesh username px [email protected] pass fdfdfdfdlf

Μολις εβαλα conn-x 24ΜΒps στο εν λογω μοντεμ. Το προβλημα ειναι οτι δεν μου αναβει το λαμπακι του ιντερνετ. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει η γραμμη μου adsl ακομα? Επισης το wireless τι σημαινει? Συνδεση χωρις καλωδια μεταξυ του pc και του modem, ή modem και ΟΤΕΝΕΤ ? Ευχαριστω εκ των προτερων..

ασυρματο μεταξυ οτε και μοντεμ δεν υπαρχει.μεταξυ μοντεμ και Pc ειναι.κλειδωσε το ασυρματο η απενεργοποιησε το να μην σε κλεβουν οι γειτονες.

Δημοσ.

Φιλε kSis, εχω το ιδιο router, εκανα αναβαθμιση σε 0.69 χωρις να κρατησω το παλιο (0.65) και απεκτησα ενα router που συνεχως κανει restart. Μηπως μπορεις να μου στειλεις το 0.65?

Σε ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

α.δοκιμασες να το κανεις reset sta default και ξανα setup?β.στο site της ετερειας δεν υπαρχει το παλιο firmware?β.εχει επιλογη να κρατησει το παλιο firmware poy χλωμο μου φενεται γιατι δεν ετο εχω δει σε κανενα ροθτερ.συνηθως εχει επιλογη να κρατησει backup τα settings.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Μπορείς μήπως να μου πεις απο που το κάνω αυτό??

εγω δεν ξερω που βρισκεται σε αυτον τον ρουτερ επειδη απο ρουτερ σε ρουτερ αλλαζει αλλα αμα ψαξεις τα μενου καπουαθα το βρεις.κρυμμενο δεν ειναι.και στο manual μπορει να λεει.καλως ηρθες στο φορουμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...