Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει lcd ή plasma με ενσωματομένο dvd player??

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το εξής "λάθος "... έβαλα τις μπρίζες της τηλεόρασης στο σαλόνι στο 1,5 μέτρα για να βάλω μια lcd τηλεόραση 37'' στον τοίχο χωρίς έπιπλο... όταν το έκανα υπέθεσα ότι θα υπάρχουν lcd με ενσωματωμένο dvd... και με το χαζό μυαλό μου νόμιζα ότι θα υπάρχουν lcd να έχουν και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.. όπως έχουν ψηφιακό... Τώρα όμως βλέπω ψάχνοντας στο google ότι υπάρχουν μόνο κάποιες noname που είναι μικρές και μια LG που είναι 32''... :(

Μήπως ξέρετε κάποια 37''????

υπάρχοθν μήπως πολύ μικρά dvd players που να μπορώ να τα ''κρύψω'' πίσω απο την tv??

Δημοσ.

Έψαξα λίγο και δεν βρήκα τέτοια τηλεόραση. Μπορείς να πάρεις ένα φορητό dvd player και να το κρύψεις πίσω απο την τηλεόραση. Βέβαια πας σε άλλη τιμή..

Για το δορυφορικό δέκτη όμως, δεν ξέρω. Γιατί δεν βάζεις ένα έπιπλο κάτω απο την τηλεόραση; Εγώ αυτό έχω κάνει για τους ίδιους λόγους με σένα.

Δημοσ.

καλυτερα κανε ενα χωρο κοντα και βαλε ενα htpc και με ενα καλωδιο αν μπορεις να το κρυψεις στον τοιχο συνδεσε το στην τιβι

γιατι δεν ειναι μονο το dvd player που θα χρειαστεις

μετα θα θελεις bluray μετα recorder μετα συστημα ηχειων μετα δορυφορικη κλπ ....

ενω ολα μαζι αυτα μπορεις να εχεις σε ενα pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...