Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα εκκίνηση των windows με laptop...

chrismar76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!

Έχω ένα laptop ΑCER ASPIRE 2012WLMi. Με τον συγκεκριμένο Laptop όλα πήγαιναν μία χαρά ώσπου πήγα να το ανοίξω και μόλις πάει να ανοίξει η οθόνη των windows με την κυλυόμενη μπάρα, έτοιμο να μπει, κάνει restart εμφανίζοντας στιγμιαία μία μπλε οθόνη, την οποία δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει.

Στον συγκεκριμένο laptop είχα ένα partition με xp και ένα με τα vista. Στα xp σας είπα τι γίνεται παραπάνω. Στα vista μου γράφει ότι ''Η εκκίνηση των Windows απέτυχε κλπ - Αρχείο: \Windows\System32\winload.exe και Κατάσταση: 0xc000000f Πληροφορίες: Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της επιλεγμένης καταχώρησης, επειδή η εφαρμογή λείπει ή είναι κατεστραμμένη.

Προσπάθησα να κάνω format, αλλά δεν κάνει, βγάζει error και μου κάνει επανεκίνηση. Προσπάθησα επίσης να βάλω τα recover cds της acer, αλλά πάλι error.

Τι να φτάει; Υποψιάζομαι ότι τα έφτυσε ο σκληρός! Αν ναι πως θα πάρω τα περιεχόμενά του τώρα;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

Αν έχεις και κάποιον άλλον υπολογιστή, βγάζεις τον δίσκο από το λάπτοπ, αν ο δίσκος είναι pata, παίρνεις αντάπτορα 2.5" 44pin σε 3.5" 30pin και 4pin molex , αν ο σκληρός είναι sata δεν χρειάζεται adaptor, τρέχεις το διαγνωστικό που θα βρείς στο site του κατασκευαστή του δίσκου, με getdataback ή recovery studio σώσεις ότι μπορείς από τα δεδομένα.. αν δεν είναι ο δίσκος, μπορεί να είναι και μνήμη, τρέξε κανένα memtest86.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...