twiner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Το παρακάτω πρόβλημα μου προέκυψε πριν μερικούς μήνες. Δεν μπόρεσα ακόμη να φτάσω στη ρίζα του κακού, αλλά υποψιάζομαι ότι η λύση του θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μια νύχτα λοιπόν, έκατσα και εγκατέστησα σ'ένα θείο μου, το Hardy Heron που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Ο θείος μου έχει wireless keyboard και mouse, microsoft, δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο. Η ουσία είναι ότι από live mode όλα δούλευαν οκ. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση και την πρώτη επανεκκίνηση όμως, καμμιά απόκριση ούτε από mouse ούτε από keyboard. Στον gdm δηλαδή ήταν το τέλος. Αναγκαστικά κουμπάκι, και πίσω στα windows. Ο θείος μου δέχτηκε (με ένα λιαν δικαιολογημένο ειρωνικό γελάκι) να δοκιμάσουμε με ένα άλλο mouse και keyboard (ένα logitech νομίζω) που έτυχε να έχει. Το Ubuntu το αναγνώρισε και δούλεψε κανονικά από κει και πέρα. Γιατί δεν αναγνώριζε το προηγούμενο keyboard και mouse μετά την εγκατάσταση ενώ όλα πήγαιναν τέλεια σε live mode? Ρίξτε λίγο φως στην υπόθεση please. Σημείωση: Δοκίμασα 2-3 φορές εγκατάσταση, πάντα δούλευε σε live mode και δεν δούλευε μετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχικά μετά την εγκατάσταση μπες σε recovery mode και δοκίμασε να κάνεις fix τον xserver και πες μας τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 λαθος στησιμο στο xorg.conf. για πες μας και για ποιο σετακι mouse-keyboard μιλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Το κακό είναι ότι δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή, μιας και είναι σε άλλη πόλη. Καλή ιδέα να παίξω με τα confs. Και αφού υπάρχει και δεύτερο σετ ποντίκι-πληκτρολόγιο διαθέσιμο, δεν θα είναι πρόβλημα. Ακούγεται λογική η εξήγηση. Θα αναφέρω αποτελέσματα μετά την προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.