Προς το περιεχόμενο

μητρηκη η καρτα γραφικων προβλημα?

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν ειμαι λιγω νοομπας χεχε κατι για την μητρηκη μου...καθε φορα που ανιγω το πσ μου κανει 3 φοεσ μπιπ μπιπ... ειναι κακο αυτο?μου ιπε ενας φιλος μου να διαωασο κατι σοτ manual αλλα χαθηκα εκι μεσα!!!πλζ βοηθεια..επεισης ο ηχος μπιπ δεν ειναι "τραγοθδιστος" δλδ οτι εχω αλαξει κατι μεσα απο το πσ...το πσ ξεκιναει κανονικα και δνε εδιμετοπιζω κανενα απολυτος προβλημα...το θεμα ειναι οτι αρχιζω να φοβαμαι λιγακι γιατι εκει που εκανε 2 μπιπς τωρα κανει 3 :P

Δημοσ.

Βασικα καλα σου ειπε ο φιλος σου....

Τα μπιμπ ειναι διαγνωστικα της μητρικης....

Πρεπει να κοιταξεις σε τι αντιστοιχει...μπορει να ειναι μνημες , μητρικη, καρτα....

Οτιδήποτε...

Δημοσ.
αν το αφισο ετσι υπαρχει πιθανοτητα καψηματος

Δες το βιβλιαράκι να δεις τι φταίει και μην στεναχώριεσαι δεν καιγονταί έτσι τα pc parts:-)

Δημοσ.

Όχι δεν καίγονται έτσι τα PC αλλά δεν έχει νόημα να το αφήσεις έτσι.Τα παιδιά καλά σου λένε τα "μπιπ" τις μητρικής σου δέιχνουν το "προβλημα".Δίαβασε το manual της μητρικής σου και σίγουρα εύκολα θα βρείς τί ευθύνεται για το προβλημα.

Δημοσ.
επειδη δεν ειμαι λιγω νοομπας χεχε κατι για την μητρηκη μου...καθε φορα που ανιγω το πσ μου κανει 3 φοεσ μπιπ μπιπ... ειναι κακο αυτο?μου ιπε ενας φιλος μου να διαωασο κατι σοτ manual αλλα χαθηκα εκι μεσα!!!πλζ βοηθεια..επεισης ο ηχος μπιπ δεν ειναι "τραγοθδιστος" δλδ οτι εχω αλαξει κατι μεσα απο το πσ...το πσ ξεκιναει κανονικα και δνε εδιμετοπιζω κανενα απολυτος προβλημα...το θεμα ειναι οτι αρχιζω να φοβαμαι λιγακι γιατι εκει που εκανε 2 μπιπς τωρα κανει 3 :P

Μάθε να γράφεις ελληνικά μεγάλε και θα σου προτείνω ένα βιβλίο που το έχουν ξαναπροτείνει στο forum b127758.jpg

Δημοσ.
Μάθε να γράφεις ελληνικά μεγάλε και θα σου προτείνω ένα βιβλίο που το έχουν ξαναπροτείνει στο forum b127758.jpg

Αυτή είναι η μια λύση.

Μια άλλη και πιο άμεση είναι Firefox και Greek Spellchecking Dictionary.

Επειδή λίγο-πολύ, όλοι λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε. :-D

Υ.Γ. Δεν το λέω με κακία S.M.Greek και pls μην παρεξηγηθείς. Πραγματικά βοηθάει η παραπάνω λύση. Όταν γράφεις μήνυμα στον firefox με αυτό το add-on, είναι σαν να γράφεις στο Word. Σου υπογραμμίζει τα λάθη και προτείνει λύσεις (αν και όχι πάντα τις καλύτερες). ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...