S.M.Greek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 επειδη δεν ειμαι λιγω νοομπας χεχε κατι για την μητρηκη μου...καθε φορα που ανιγω το πσ μου κανει 3 φοεσ μπιπ μπιπ... ειναι κακο αυτο?μου ιπε ενας φιλος μου να διαωασο κατι σοτ manual αλλα χαθηκα εκι μεσα!!!πλζ βοηθεια..επεισης ο ηχος μπιπ δεν ειναι "τραγοθδιστος" δλδ οτι εχω αλαξει κατι μεσα απο το πσ...το πσ ξεκιναει κανονικα και δνε εδιμετοπιζω κανενα απολυτος προβλημα...το θεμα ειναι οτι αρχιζω να φοβαμαι λιγακι γιατι εκει που εκανε 2 μπιπς τωρα κανει 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παλι εχω ενα προβλημα να βγαλω τι γραφεις...
melenegiorgo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα καλα σου ειπε ο φιλος σου.... Τα μπιμπ ειναι διαγνωστικα της μητρικης.... Πρεπει να κοιταξεις σε τι αντιστοιχει...μπορει να ειναι μνημες , μητρικη, καρτα.... Οτιδήποτε...
overclockerd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και αναλόγα με το τι ήχο κάνει μπορείς να κατάλαβεις τι φταίει! παντώς το μονό σιγούρο ειναι οτι δεν φταίει η μητρική
S.M.Greek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αν το αφισο ετσι υπαρχει πιθανοτητα καψηματος
overclockerd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αν το αφισο ετσι υπαρχει πιθανοτητα καψηματος Δες το βιβλιαράκι να δεις τι φταίει και μην στεναχώριεσαι δεν καιγονταί έτσι τα pc parts:-)
summit1_1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι δεν καίγονται έτσι τα PC αλλά δεν έχει νόημα να το αφήσεις έτσι.Τα παιδιά καλά σου λένε τα "μπιπ" τις μητρικής σου δέιχνουν το "προβλημα".Δίαβασε το manual της μητρικής σου και σίγουρα εύκολα θα βρείς τί ευθύνεται για το προβλημα.
pcfan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 επειδη δεν ειμαι λιγω νοομπας χεχε κατι για την μητρηκη μου...καθε φορα που ανιγω το πσ μου κανει 3 φοεσ μπιπ μπιπ... ειναι κακο αυτο?μου ιπε ενας φιλος μου να διαωασο κατι σοτ manual αλλα χαθηκα εκι μεσα!!!πλζ βοηθεια..επεισης ο ηχος μπιπ δεν ειναι "τραγοθδιστος" δλδ οτι εχω αλαξει κατι μεσα απο το πσ...το πσ ξεκιναει κανονικα και δνε εδιμετοπιζω κανενα απολυτος προβλημα...το θεμα ειναι οτι αρχιζω να φοβαμαι λιγακι γιατι εκει που εκανε 2 μπιπς τωρα κανει 3 Μάθε να γράφεις ελληνικά μεγάλε και θα σου προτείνω ένα βιβλίο που το έχουν ξαναπροτείνει στο forum
S.M.Greek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 χαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧχ ελεος ρε χαχαχα
alex89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά θα δοκίμαζα με κάποιο πρόγραμμα αν οι μνήμες είναι εντάξει.
pcfan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 χαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧχ ελεος ρε χαχαχα Όποιος γελάει τελευταίος , γελάει καλύτερα!!
manifest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Όποιος γελάει τελευταίος , γελάει καλύτερα!! οποιος γελαει τελευταιος σκεφταιτε και πιο αργα
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μάθε να γράφεις ελληνικά μεγάλε και θα σου προτείνω ένα βιβλίο που το έχουν ξαναπροτείνει στο forum Αυτή είναι η μια λύση. Μια άλλη και πιο άμεση είναι Firefox και Greek Spellchecking Dictionary. Επειδή λίγο-πολύ, όλοι λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε. Υ.Γ. Δεν το λέω με κακία S.M.Greek και pls μην παρεξηγηθείς. Πραγματικά βοηθάει η παραπάνω λύση. Όταν γράφεις μήνυμα στον firefox με αυτό το add-on, είναι σαν να γράφεις στο Word. Σου υπογραμμίζει τα λάθη και προτείνει λύσεις (αν και όχι πάντα τις καλύτερες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.