mihranalthaqafi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ενας απο τους λογους που πηρα το δεσκσετ που σου ειπα της Logitech ειναι το δυσχρηστο Mighty mouse. Το πληκτρολογιο αν και ωραιο στο ματι ειναι δυσχρηστο τα κουμπια κολλανε πολυ ειναι υπερβολικα λεπτα. Δοκιμασε το δεσκσετ της Logitech το πληκτρολογιο ειναι κορυφαιο και το ποντικι απο τα καλυτερα και πιο βολικα που εχω πιασει ποτε. (καμμια σχεση με το ποντικι που εδειξε ο φιλος στην photo.)
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασε το δεσκσετ της Logitech το πληκτρολογιο ειναι κορυφαιο και το ποντικι απο τα καλυτερα και πιο βολικα που εχω πιασει ποτε. (καμμια σχεση με το ποντικι που εδειξε ο φιλος στην photo.) Θα συμφωνησω για το ποντικι του deskset οτι ειναι καλυτερο απο το v470 (το οποιο φυσικα ειναι καλυτερο απο το mighty), απλα το προτεινα σαν λυση σε περιπτωση που δεν θελει αλλο πληκτρολογιο κ θελει απλα ενα ασυρματο mouse (bluetooth μαλιστα για να πιανει απο πιο μακρια κ να μην θελει usb receiver)..
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα προσωπικά το Set της Logitech δεν με βόλεψε καθόλου, ειδικά στην πληκτρολόγηση. Το έχω και κάθεται κάνα εξάμηνο. Θα πρότεινα να κρατήσεις το wired που έχει το iMac μέσα. Είναι φανταστικό σε αίσθηση. Βέβαια το ποντίκι θέλει αλλαγή με την μία. Εγώ έχω πάρει ένα Logitech MX Revolution που το θεωρώ κορυφαίο.
andreaseto Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Από ότι φαίνεται είναι υποκειμενικό το ζήτημα με το ποντίκι/πληκτρολόγιο. Για παράδειγμα, αν και με ξένισε στην αρχή το mighty mouse πλέον το θεωρώ πολύ καλό και βολικό ποντίκι. Το μόνο αρνητικό είναι άμα παίζεις FPS με τη μπίλια αν και γενικότερα με τα παιχνίδια δε θα έλεγα ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Έτσι μας θέλω! Πολλές απόψεις, πολλές επιλογές... ************** Τι λέτε για κάτι τέτοιο που μάλλον είναι σε προσιτή τιμή και έχει και ποντικάκι; Δεν έψαξα για τιμή, αλλά η Trust μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές στην σχέση μου με την Logitech... [*σνιφ*]
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά --ενός θείου μου το tablet βασικά-- οπότε αφού αυτό έχει και το ποντικάκι του, γιατί να μην το προτιμήσω; ********* Επίσης, το Wireless Mighty, πέρα από την αίσθηση, έχει και τα "προβληματικά" κλικ του Wired;
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης, το Wireless Mighty, πέρα από την αίσθηση, έχει και τα "προβληματικά" κλικ του Wired; Ισως να εχει λιγο καλυτερη κινηση, αλλα εχει την ιδια μετρια προς χαλια ροδελα και το ιδιο χαλια κλικ!
zbutsom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κανείς δεν ανέφερε το σημαντικότερο για το mighty mouse: το μεσαίο κουμπί, το scroll button δουλέυει και στους 2 άξονες, όχι μόνο για το κάθετο scrolling αλλά και για το οριζόντιο. Είναι πολύ εξυπηρετικό και απορώ που δεν το έχει εφαρμόσει καμία άλλη εταιρεία. Γι' αυτό και μόνο δεν τ' αλλάζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ahem, υπάρχουν ποντίκια της Logitech (και της MS) που κάνουν οριζόντιο scroll με tilt...
dali13gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Χώρια που είναι και προβληματική η μπίλια άμα μαζέψει σκόνη. Εγώ που έχω συνηθίσει στο Hyper-Fast scrolling(θεϊκό) του MX Revolution, δεν μπορώ με τίποτα να χρησιμοποιήσω ποντίκι με κανονικό scroll πλέον.
iced Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Παρολο που εχω εδω και 1 χρονο το mx revo και εγω, το οποιο δεν αλλαζω με κανενα, μπορω να πω οτι εχει ωραια αισθηση η μικρη μπιλια... Αυτο που μου την σπαει ειναι το δεξι κλικ
zbutsom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το τσέκαρα το ΜΧ και ομολογώ ότι φαίνεται να είναι το κάτι άλλο.
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κανείς δεν ανέφερε το σημαντικότερο για το mighty mouse: το μεσαίο κουμπί, το scroll button δουλέυει και στους 2 άξονες, όχι μόνο για το κάθετο scrolling αλλά και για το οριζόντιο. Είναι πολύ εξυπηρετικό και απορώ που δεν το έχει εφαρμόσει καμία άλλη εταιρεία. Γι' αυτό και μόνο δεν τ' αλλάζω. Υπαρχουν και αλλα ποντικια που εχουν οριζοντιο scroll.. Αλλα ακομα και ετσι ποσες φορες χρησιμοποιειται το οριζονοντιο scroll? Ελαχιστες! Εγω ακομα και σε αυτα τα ποντικια με οριζοντιο scroll, τα βαζω να κανουν κατι αλλο οταν κουναω οριζοντια την ροδελα, πχ volume up/down.. Χωρια οτι η μπιλια κατα τα αλλα ειναι απαισια, βρομιζει και σταματαει να ανταποκρινεται, δεν εχει κβαντισμενο scroll ωστε να μπορεις να αλλαξεις μονο μια(και οχι δυο-δυο) φωτογραφια με scroll οταν τις κοιτας ή οπλο σε ενα παιχνιδι.. Για την κινηση του και το δεξι κλικ δεν χρειαζεται καν να κανουμε σχολια..
joannito Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 θα ηθελα να ρωτησω κατι ο APPLE IMAC INTEL CORE 2 DUO 20'' 2.4GHZ ειναι καλος? δειτε εδω για τη αποψη σας -->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912612 αν καποιος εχει αυτον τον η/υ ας απαντησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.