Προς το περιεχόμενο

Τζιμακος is back!!Ο «Δούρειος Ήχος» επιστρέφει

ALFR3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το είχα διαβάσει πριν από κάτι μέρες σε καποιο σάιτ. Νομίζω ότι έγραφε ότι τα 10.000 τα παίρνει από τη Γιάννα Αγγελοπούλου που έχει τον City και τα υπόλοιπα 5.000 δεν θυμάμαι.

Φαίνονται αξιόπιστες πληροφορίες.

Δημοσ.

Μακάρι να κάνει και κανά live, αλλα να το διαφοροποιήσει λίγο απο το κλασσικό του Live, γιατί προσωπικά, με έχει κουράσει λίγο, επαναλαμβάνεται αρκετά....Στο ραδιόφωνο τώρα, ειναι αρκετά δυνατός!

(αν και η ελλονφρένεια, δεν παίζεται μάλλον) :)!!!!

ΥΓ: Το πόσα παίρνει ο πανούσης, ο παπ/νου, ο γιασκεβίτσιους, ο νίνης και ο μπασινάς, είναι θέμα της εφορίας... Αν αυτό που μας προσφέρουν, μας αρκεί ή όχι,δεν έχει να κάνει με τους παχυλότατους μισθούς τους...

Δημοσ.
Ρε παιδιά σαν πληροφορία το έδωσα το πόσα παίρνει το μήνα. Δεν τον κατακρίνω τον Πανούση, που ούτως ή άλλως είμαι fan του από μικρός και έχω όλους (πιστευω) τους δίσκους του.

Βέβαια ας μην τον ηρωποιούμε κιόλας. Έχει κάνει και αυτός τις μαλακίες του για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Την κακία σου όμως την πέταξες: μεγαλοεπαναστάτης. :P

Και τι μας νοιάζει δηλαδή, αυτή η πληροφορία?

Κσέρεις κανέναν να λέει : καλός ο Μπάμπης, αλλά βγάζει 10000 ευρώ μισθό?:P

Άρα δεν το ανέφερες από καλή πρόθεση.

Δημοσ.
Ελπίζω να ξέρετε ότι ο μεγαλοεπαναστάτης Τζιμάκος και το Τέρας παίρνει 15.000 ευρώ το μήνα μισθό.

Το λες εσύ που παίρνεις 30 χιλιάρικα μισθό; Μη με ρωτήσεις πώς το ξέρω, το διάβασα στο "κάποιο site"... :rolleyes::P:p

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και στην τελική από 'σένα τα παίρνει; Από τη Γιάννα τα παίρνει. Κι εσύ αν ήσουν στη θέση του, θα προσπαθούσες να πάρεις όσα περισσότερα μπορούσες. Δεν θα λειφτούν από τη Γιάννα ούτε θα τα κλέψεις από κάποιον συνάνθρωπό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...