nikoskom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα. Σε PC οταν το ανοιγω ενω παει να δουλεψει (2-3 φορες γυριζουν οι ανεμηστηρες) δεν ανοιγει και προσπαθει να ξαναξεκινησει καθε 4-5 δευτερολεπτα. Το λαπακι του τροφοδοτικου (etasis et650) ειναι κοκκινο και μολις παει να ξεκινησει γινεται μπλε αλλα επειδη δεν ξεκιναει γινεται παλι κοκκινο και ακουγεται οχαρακτηριστικος ηχος του ηλεκτρονομου. Τι μπορει να φταιει το τροφοδοτικο η κατι παραπερα(Μ/Β, cpu klp) με αποτελεσμα να μην αοιγει το τροφοδοτικο για προστασια.
asmorod Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς το ίδιο μου έκανε στο pc του αδερφού μου όταν έβαλα μια νέα μνήμη η οποία είχε πρόβλημα, αν έχεις 2 μνήμες δοκίμασε να βγάλεις τη μια, αν κάνει πάλι το ίδιο άλλαξέ τες. Αν παρʼ όλα αυτά κάνει πάλι τα ίδια το πιθανότερο είναι να τα έφτυσε το τροφοδοτικό (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν χτύπησε στη μητρική).
nikoskom Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Με reset στο bios δουλεψε. Οσο για τις μνημες και χωρις αυτες εκανε το ιδιο προβλημα. Ουφ!!! απεφυγα το λυσημο.
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Με reset στο bios δουλεψε. Ακούς washcloud?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.