nathanas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα... Καταρχάς πόσταρα σε αυτό το topic γιατί είναι πιο σχετικό από ότι στο Software πιστεύω... Λοιπόν, πρόσφατα κατέβασα το Ulead Gif Animator 5 και είναι πολύ απλό στην χρήση του, αλλά όταν πάω να φτιάξω Banner Text ότι γράψω εκεί μεσα στα ελληνικά δεν τα αναγνωρίζει σαν χαρακτήρες, ενώ όταν πατάω το κουμπί για απλό text εκεί τα αναγνωρίζει. Γιατι γίνεται αυτό...ξέρετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα αν είναι γενικό το παραπανω πρόβλημα με το ulead?
nathanas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Please παιδιά είναι επείγον το θέμα... Σας παραθέτω και μια φωτογραφία παρακάτω για να δείτε τί παίζει περίπου με το πρόγραμμα.... Είναι το μόνο που δεν αναγνωρίζει ελληνικά στο pc μου και δεν μου έχει ξανατύχει.Στα regional settings των xp όλα είναι greek. Και ακόμη δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο αλλά δεν έχει το πρόγραμμα σαν γραμματοσειρά την arial greek αλλά μόνο την Arial Black kai Arial. Tί να κάνω???
nathanas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποιος ας βοηθήσει ρε αλάνια... Δεν ξέρω τι να κάνω, μου έρχεται να πιάσω το Pc και να το σπάσω...
quito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 βρες καποιο patch για το προγραμμα σου που να μπορει να δεχεται τα ελληνικα. πιστευω αυτο ειναι το προβλημα σου. googlare βρες κανε μια προσπαθεια και αν δεν βρεις κατι ξανα στειλε
alexandr0s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά μπορείς να κάνεις gif banner με το Macromedia Flash (εμένα με έχει βολέψει πολύ)
QSpec Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά να ενημερώσω πως μπορείς να φτιάξεις gifάκια και με το Photoshop. Φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά στο PS.
MantiVersuS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά να ενημερώσω πως μπορείς να φτιάξεις gifάκια και με το Photoshop. Φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά στο PS. μήπως μπορείς να μας πεις πως μπορούμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.