Blondeamon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλοφάγωτα φιλαράκι. Μη χαίρεστε παίδες , στα ξένα πανεπιστήμια απαγορεύονται αυστηρά τα torrents και το κατέβασμα παράνομου υλικού. Στην Γερμανία τουλάχιστον που ξέρω απο πρώτο χέρι με την πρώτη υποψία κλειδώνεται το account σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μη χαίρεστε παίδες , στα ξένα πανεπιστήμια απαγορεύονται αυστηρά τα torrents και το κατέβασμα παράνομου υλικού. αν είναι στο σπίτι όμως?
Blondeamon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες δεν είναι photoshop, είμαι στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και μένω στο Campus Μέσα στο camp είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 εννοούσα γενικά όχι για τον συγκεκριμένο χρήστη
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ναι να εχεις τετοια ταχυτητα να κατεβαζεις ολη την ημερα να γεμιζεις τερα στους δισκους και στο τελος να μην βλεπεις τιποτα επειδη δεν εχεις χρονο.πλεον και μισο megabit μου φτανει.βαρεθηκα να κατεβαζω και να μη νεχω χρονο να δω ουτε μιση ταινια.και απορω ποσοι εδωμεσα εχουν δει ολα αυτα που κατεβαζουν 24/την ημερα
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ναι να εχεις τετοια ταχυτητα να κατεβαζεις ολη την ημερα να γεμιζεις τερα στους δισκους και στο τελος να μην βλεπεις τιποτα επειδη δεν εχεις χρονο.πλεον και μισο megabit μου φτανει.βαρεθηκα να κατεβαζω και να μη νεχω χρονο να δω ουτε μιση ταινια.και απορω ποσοι εδωμεσα εχουν δει ολα αυτα που κατεβαζουν 24/την ημερα εγώ...προσπαθώ τουλάχιστον..:Ρ Αλλά κ απ΄ την άλλη κατεβάζεις γρήγορα...οπότε και να seedάρεις και λίγο ποιό αργά δεν χάλασε και ο κόσμος Βάζεις 3 ταινίες να κατεβαίνουν 2 ωρές (που λέει ο λόγος) και το αφήνεις το υπόλοιπο 24άωρο να στέλνει.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλα σωστο και αυτο.και εγω εφτασα τα 300 giga upload και 30 down τοσο πολυ κατεβαζο.
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παρομοιώς..μπορείς να πεις βέβαια ότι μαζεύω ταινίες για όταννννννννννννν/αν πάρω σύνταξη! αχαχχα :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Bασικα ποιος το .... το download πάνω απο τα 8mbps το σημαντικο για μενα ειναι το upload.
alex2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλοφάγωτα φιλαράκι. Μη χαίρεστε παίδες , στα ξένα πανεπιστήμια απαγορεύονται αυστηρά τα torrents και το κατέβασμα παράνομου υλικού. Στην Γερμανία τουλάχιστον που ξέρω απο πρώτο χέρι με την πρώτη υποψία κλειδώνεται το account σου. Σχετικό είναι αυτό. Εγώ στην Αγγλία που είμαι τώρα κατέβαζα όλη την χρονιά ασταμάτητα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Superior Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω σχόλια σχετικά με την ταχύτητα του Internet που έχω χμμμ, ως ταχυτητα not too bad, μαλλον θα εβρισκες χρησιμα και μερικα νεα δισκακια των 4TBs http://www.pcworld.com/article/138434/cram_4tb_on_desktop_drives_by_2009_hitachi_says.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.