Ma3str0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω σχόλια σχετικά με την ταχύτητα του Internet που έχω
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν εκφραστω ελευθερα θα φαω μπαν για εξυβριση... Ευχομαι μονο να ειναι photoshop.
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Σε οπτική ίνα ζεις? :lol: σοβαρά τώρα, αν είναι photoshop και δεν έχεις πραγματικά τέτοια σύνδεση, πας για τεράστιο fail κλίμακας zipperia studios edit: ολλανδία ας το πιστέψουμε αλλά είναι ανάγκη να το τρίβεις στα μούτρα μας? edit2: πάντως το ίδιο site λέει top για το αλκμααρ 23850 δίνεις στην υπόλοιπη πόλυ ό,τι σου περισσεύει?
Ma3str0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες δεν είναι photoshop, είμαι στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και μένω στο Campus, πραγματικά και εγώ έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα την ταχύτητα της σύνδεσης μου έχοντας συνηθίσει την 1Mbit (και καλά) forthnet που είχα στην Ελλάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω σχόλια σχετικά με την ταχύτητα του Internet που έχω πόσα TB δίσκους έχεις γεμάτους? αν είσαι κάτω από 3-4TB είσαι απλά "άθλιος"...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 πόσα TB δίσκους έχεις γεμάτους? αν είσαι κάτω από 3-4TB είσαι απλά "άθλιος"... Γιατι να παρει σκληρους; Παταει 1 κλικ και μεχρι να κλεισει τα φωτα και να πιασει μια μπυρα εχει κατεβει η ταινια .
alex2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει τέτοια σύνδεση πουθενά? 60Mbps???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι να παρει σκληρους; Παταει 1 κλικ και μεχρι να κλεισει τα φωτα και να πιασει μια μπυρα εχει κατεβει η ταινια . το θέμα είναι να στέλνουν και οι άλλοι όμως... δεν πα να έχεις 1Gbit αν ο άλλος στέλνει με 1mbit θα κατεβάζεις με 1mbit... άσε που ο δίσκος είναι πιο άμεσος... Υπάρχει τέτοια σύνδεση πουθενά?60Mbps??? FTTH, VDSL2 etc etc
pabou13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 μονο με rapidshare (premium account) νομιζω οτι θα το ευχαριστηθει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 μόνο torrents σε private tracker με πολλούς seeders με μεγάλο upload...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.