varg88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω 2 pc στον ίδιο χώρο (Media center και desktop pc) και συνδέομαι στο internet και με τα 2 μέσω του router μου (Zyxel P-660HW-D3) με wifi. Από ταχύτητες κτλ είμαι ικανοποιημένος. Απλά όταν το ένα pc κατεβάζει κάτι τότε το άλλο pc αν το είχα κλειστό δεν μπορεί να συνδεθεί (περνάει πολύ ώρα συνήθως μέχρι να συνδεθεί... και μετά από πολλές προσπάθειες), αλλά ακόμη και όταν είναι ήδη συνδεμένο αν το ένα από τα 2 pc έχει μεγάλη κίνηση με το internet (π.χ. torrents) τότε μπορεί να χάσει την σύνδεση wifi. Προσοχή... δεν χάνω την σύνδεση με το internet του router! Χάνεται απλά η σύνδεση του pc με το router μέσω wifi! Όταν δουλεύει μόνο το ένα pc αυτό δεν συμβαίνει. Όταν χάνεται αυτή η σύνδεση είμαι σχεδόν σίγουρος πως φταίει το router γιατί μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο ενός γείτονα μου εκείνη ακριβώς τη χρονική στιγμή που δεν με συνδέει το δικό μου router. Ελπίζω να μη σας κούρασα και να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ Οι κάρτες wifi που χρησιμοποιώ είναι: 1. onboard σε ASUS motherboard 2. NetGear WG 311 Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
stefanos_79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασες να δωσεις manual ip στις ασυρματες καρτες?Εχω το ιδιο μοντεμ και δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα.Ο ενας υπολογιστης κατεβαζει φουλ και μπορω να συνδεομαι ταυτοχρονα με PSP και Nokia N82 μεσω WiFi.Μπορει να παιζει και καποια ασυμβατοτητα με τα chip καρτων και ρουτερ.Δεν μπορω να σκεφτω κατι προς το παρρον
johzaf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να δείς αν το router χρησιμοποιεί την υπηρεσία QOS και να ρυθμίσεις ανάλογα την ip κάθε σύνδεσης, ώστε να χρησιμοποεί συγγεκριμένο bandwdith απο την συνολική ταχύτητα της σύνδεσής σου.
liopyr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον θα είχες περισσότερες ελπίδες να βρεις λύση αν άνοιγες το thread εδώ.
stefanos_79 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να δείς αν το router χρησιμοποιεί την υπηρεσία QOS και να ρυθμίσεις ανάλογα την ip κάθε σύνδεσης, ώστε να χρησιμοποεί συγγεκριμένο bandwdith απο την συνολική ταχύτητα της σύνδεσής σου. Εγω παλι εγω ορισει αυτος που θα ειναι πανω σε λαν να εχει μαξ όλη την συνδεση μου και κανονικα μπαινουν και άλλες συσκευες wifi χωρις προβλημα.Νομιζω το προβλημα του φιλου πρεπει να ειναι άλλο κι οχι bandwidth management
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμη με αλλη καρτα δοκιμη με αλλο firmware στο ρουτερ.
varg88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις σας. Έχω βάλει συγκεκριμένες ip στις κάρτες δικτύου μου. Το QOS δεν το έχω ορίσει από το router. Ίσως αυτό βοηθήσει... δεν το είχα σκεφτεί! Με διαφορετικές κάρτες δικτύου το έχω δοκιμάσει μιας και οι 2 υπολογιστές μου δεν έχουν την ίδια κάρτα δικτύου :Ρ... λες να είμαι τόσο γκαντέμης και με τις 2???
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 τοσο γκαντεμης και με τις δυο οχι δεν γινετε.μια δοκιμη σε αλλο καναλι και μια δοκιμη με αλλο κλειδωμα και μια δοκιμη με b mode instead of g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.