Προς το περιεχόμενο

Divx web player crashes

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βάλει στο firefox το dixv web player 1.4.0.233 και όποτε πάω να ανοίξω ένα video σε ένα site κρασάρει ο firefox. Αυτό γίνεται και με explorer και με opera που από ότι βλέπω χρησιμοποιούν το ίδιο Plugin .

Έχει βρει κανείς καμιά λύση σ'αυτό; Έχω βάλει παλιότερες εκδόσεις που δεν κρασάρουν το browser αλλά δεν παίζουν και τα video!

To googlara αλλά καμιά λύση

Δημοσ.

Πίστευα ότι τα sites που δίνουν streaming video το κάνουν να παίζει είτε με real player ή με quicktime ή με windows mediap player. Υπάρχει βέβαια και το flash video που δουλεύει το youtube.

Για streaming βίντεο με divx κωδικοποίηση δεν έχω ξαν' ακούσει και δεν βλέπω την χρησιμότητα ενός τέτοιου plugin ούτε και μου χρειάστηκε ποτέ κάτι τέτοιο.

Μπορείς να δώσεις ένα link από κάπου όπου χρειάζεται αυτό το plugin για να παίξει; Πέρα βέβαια από το divx.com όπου ευλογούν τα γένια τους.

Δημοσ.

Έχω την ίδια έκδοση του plugin, αλλά δεν παρατήρησα καθόλου προβλήματα μέχρι τώρα στον Firefox 3. Όπως είπε και ο micos000, δώσε ένα link στο οποίο έχεις πρόβλημα, για να το διασταυρώσουμε...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
ελα φιλε μου απλα βαλε το παλιο version και μην το κανεις update και δεν θα εχεις προβλμα

Φαντάζομαι ότι 1,5 χρόνο μετά θα έχει λυθεί το πρόβλημα. :X

:devil::devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...