joskem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω κατεβάσει μια ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους, σε αρχείο της μορφής .avi. Στον έναν υπολογιστή που έχω η ταινία παίζει κανονικά με βίντεο και ήχο. Στον άλλο υπολογιστή που την έβαλα να παίξει, δεν ακούγεται ήχος. Την άνοιξα με το windows media player, την άνοιξα με το BSPlayer αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Αρχίζει η ταινία κανονικά αλλά δεν ακούγεται ήχος. Τι φταίει?
soilworker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Λογικα φιλε μου σου λειπει καποιο codec. Κατεβασε το K-lite codec pack και ξαναδοκιμασε
joskem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι!! Πράγματι codec μου λείπουν... Ψάχνοντας στο windows media player μου βγάζει σφάλμα ότι λείπουν κάτι codec για τον ήχο, και σαν λύση μου προτείνει να εγκαταστήσω το ac3 filter. Τι μου προτείνεις να κάνω? Να εγκαταστήσω το ac3 filter ή όλο το Κ-Lite codec pack (basic/standardή full???) ?
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είναι να σωθείς με το ac3 μόνο, κάν' το. Αν θέλεις τους codecs προτίμησε τους full. Αν δεν θέλεις τίποτα από τα παραπάνω κατευθύνσου σε KMPlayer ή VLC Player που έχουν ότι codecs χρειάζονται για αναπαραγωγή και δεν μπλέκουν με το σύστημα.
parsifal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Η πρότασή μου: ακολούθα το [[Video playback σε περιβάλλον Windows]]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.