legend7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου αυτό αυτό είναι τό πρόβλημα μου, πώς να το τσεκάρω?? Εχω διαβάσει σε αρκετά φόρουμ ότι η συγκεκριμένη κάρτα έχει πρόβλημα με τους drivers και αρχικά τουλάχιστον να μάθω αν η συγκεκριμένη παίζει καλά σε άλλoυς AGP υπολογιστές ή έστω που να βρω νέους drivers.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως ειπωθηκε παραπανω, τουλαχιστον τα προβληματα με τις 3850AGP λυθηκαν. Εαν αφαιρεσεις τους drivers της καρτας γραφικων και μπουταρεις κρασαρει και παλι η μπαρα?
legend7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου αυτό δεν το δοκίμασα, πάντως να σου πώ ότι τώρα έχω ξανάβάλει την παλιά μου κάρτα μία ΑΤΙ RADEON 9200 που αν και παλιά κάρτα έπαιζα μέχρι τώρα τα παιχνίδια της εποχής της χωρίς πρόβλημα όπως call of duty 2, metal of honour: pacific assault έως και heroes of might and magic 5 (ζοριζόνταν σε αυτό αλλα το έπαιζε)! Και πήγα και εγώ να κάνω μια αναβάθμιση και το μόνο που βρήκα σε AGP ήταν αυτή!!! Με την καινούργια ούτε καν ανοίγει o Η/Υ!!! Αυτά δεν γίνονται!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ανοιγει καν? Μηπως θες τροφοδοτικο.... Ποσα W ειναι αυτο και τι μαρκα?
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Α φίλε μου ξέχασα!! όχι δεν κρασαρει η μπάρα όταν έχω αφαιρέσει τουq drivers! Ξεκινάει κανονικά βρίσκει το νέο hardware εγκαθιστώ τους drivers και μετά μόλις ανεβάζω την ανάλυση και το rate μπουτάρω και κολλαει στην μπάρα των χρ! Επίσης δοκίμασα και χωρίς να ανεβάσω την ανάλυση μπουτάρω και πάλι κολλάει!!
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι το τροφοδοτικό το άλλαξα και αυτό ειναι καινούργιο ειναι 420w
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δες λιγο το τροφοδοτικο γιατι τωρα κατι δε μου καθεται καλα. Δες και ποσα Α λεει οτι δινει στη +12 γραμμη. Τι μαρκα ειναι? Πες και ποσο λεει οτι δινει...
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 george αν είχε το πρόβλημα το τροφοδοτικό δεν θα άνοιγε καθόλου σωστα? Ο Η/Υ ανοίγει απλά κολλαει στην μπάρα των χρ και σταματά εκεί αφού έχω εγκαταστήσει πρώτα τους drivers και κάνω restart
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε ποσο θα σε εκλιπαρεσω βραδιατικα να δεις τα Specs του τροφοδοτικου.... Ας ξεκινησουμε απο εκει...
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν είναι 420W και στα 12v βγάζει 16 Αmber
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αχ δε συννενοουμαστε... Μαρκα ζητησα. Εαν βγαζει ΜΟΝΟ 16Α τοτε δεν αντεχει το τροφοδοτικο και μολις βαζεις drivers που παει να δουλεψει σωστα η καρτα κρασαρει....
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι μάρκα είναι george το πηρα πολύ φθηνά 20 ευρω, μάλλον ειναι μάρκα με καψες γιατί δεν την γράφει ούτε στο πλάι!! Τουλάχιστον ξέρεις πόσα Amber πρέπει να δίνει για να δουλέψει σωστά?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εεεε οριακο ειναι... 20 ευρω τι τροφοδοτικο περιμενες να παρεις? Καλυτερα δοκιμασε σε ενα αλλο συστημα τη καρτα να βεβαιωθεις οτι δε φταιει αυτο...
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρεις τι γίνεται δεν έχω άλλο σύστημα να το δοκιμάσω!! Ένα φίλο μου τεχνικό που έχω δεν έχει κανένα AGP PC να το δοκιμάσουμε, κανένα τροφοδοτικό καλό τουλάχιστον να κοιτάξω αν έχει? Α έχω και 2 ανεμηστηράκια στο πύργο και ένα ο επεξεργαστής σύνολο 3 , λες να μην φτανει το ρεύμα? Πόσα watt να βάλω?
IMAndreas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω 350άρι τροφοδοτικό heroichi... με την 7600gs agp... σκέφτομαι να πάρω την hd3850 αλλά κάτι έχω ακούσει για μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος και φοβάμαι μπας και δεν το αντέξει το τροφοδοτικό μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.