Προς το περιεχόμενο

9800GT

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πηρα την καρτουλα..Εχω επισης 3800χ2,2gb ram

Επειδη εχω μικρο κουτι και επικρατει μια ζεστη εκει κατω στην καρτα γραφικων και στην καρτα ηχου και στην καρτα τηλεορασης..και ειναι λιγο τσιτομενα και πολυ κοντινες αποστασεις μεταξυ τους,αλλαξα τις θυρες ετσι ωστε να εχει μεγαλυτερο χωρο η καρτα γραφικων..Αλλα και παλι εχει ζεστη..Βασικα μου κανει κολληματα ακομα και στο Pro στο HIGH..Και σε αλλα games..Δλδ..στην αρχη αρχη που την εβαλα δεν ειχε προβλημα..επειδη ηταν ακομα φρεσκια φαινεται..στην πορεια ομως με την ζεστη φαινεται οτι τα χαλασε λιγο..Δεν ξΕρω αμα φταιει αυτο..μπορει να φταιει και ο cpu αλλα δεν νομιζω..η ζεστη τα κανει ολα.!!

Μου προτεινεται καμια καλη ψυκτρα....:P (και να δουμε αμα θα την χορεσω και αυτην)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τραγική η θερμοκρασία.Ας σου πουν ομως καλύτερα οι ειδικοί γιατί απο καινούργιες κάρτες δεν εχω πείρα ακόμα.:P

Δημοσ.

σε τι ανάλυση παίζεις το pro???και σε ποια άλλα σου κολλάει????διότι παίζει να σε τρενάρει και ο επεξεργαστής....διότι εάν είναι αυτές οι θερμοκρασίες σε full load δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα θερμοκρασίας....

Δημοσ.

Mε 7600gt το επαιζα στο medium και δεν κολαγε..σε 1280χ1024..

Τωρα με 9800 higt sta 1280x 1024..ομως δεν γινεται παντα..Σε μερικα ματς δεν μου το βγαζει αυτο το κολλημα..Mακαρι να ειναι ο cpu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...