makis106 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν προσπαθώ να ανοίξω "τα έγραφά μου" ή φακέλους όπως "Η μουσική μου", ή "οι εικόνες μου" απο τα κουμπιά (συντομεύσεις) που έχει επάνω το multimedia πληκτρολόγιό μου, χρειάζονται σχεδόν 10 δευτερόλεπτα για να ανοίξουν τα παράθυρα! Κάτι αντίστοιχο, δεν συμβαίνει με τις υπόλοιπες συντομεύσεις του πληκτρολογίου. Να σημειωθεί ότι το ίδιο συμβαίνει, αν τοποθετήσω κάποια απο αυτές τις συντομέυσεις στο start menu/προγράμματα. Any ideas?
papahlamidas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι καθυστερεί το μηχάνημα σου! Για ψάξε μήπως υπάρχει κάποιο spyware...
makis106 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι καθυστερεί το μηχάνημα σου!Για ψάξε μήπως υπάρχει κάποιο spyware... Καινούργια εγκατάσταση win, 2 ημερών! πότε να πρόλαβε. anyway δεν έχω antispyware, οπότε θα το κοιτάξω... thanks
makis106 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι βρήκε το AVG Antispyware, το διέγραψα, αλλα καμία αλλαγή. Το περίεργο είναι ότι όση ώρα προσπαθεί να ανοίξει τον φάκελο, ο επεξεργαστής είναι εντελώς idle (2-5% χρήση)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.