Blackleader7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω αυτόν τον φορητό υπολογιστή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1099418&category=69977907&page=2&x=30&catalog=21 και ξαφνικά μετά απο 3μήνες που τον έχω μου βγάζει χτες πρόβλημα σ ένα πρόγραμμα ePower DMC το οποίο ήταν εγκατεστημένο απο μόνο του όπως και πολλά άλλα της ACER , που όμως χώρις αυτο φαίνετε δεν μπορώ να κάνω τίποτα κάθως ούτε μουσική ανοίγει ούτε βίντεο παίζει....Επίσης πρόβλημα έχει και η Sidebar των Vista. Να πω πως είμαι δυσαρεστημένος άπο αυτον τον υπολογιστή καθως είναι ποιο τραγικός απο ότι φαίνετε και σε καμιά περιπτωση δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικα που έχει....(όσο για τα 4 GB μνήμη....μόνο τα 3 στα vista 36x δουλεύουν) Σκεφτομαι να του κάνω επαναφορα συστηματος μια βδομαδα πίσω και αν δεν γίνει τιποτα ολικό format και να περασω τα 64x αλλά δεν ξέρω και την διαδικασία που γίνεται το format sto φορητό....Τι κάνω τελικά είναι λες και νέκρωσε ο εγκέφαλος....Ευχαριστω προκαταβολικα
Blackleader7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Να προσθέσω ότι το παράθυρο που μου βγάζει είναι "Η σωστή προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε (0xc000007b). καντε κλικ στο κουμπι οκ για να τερματίσετε τηνς εφαρμογη....
Chrisad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε καταρχάς το φορμάτ είται σε desktop είται σε laptop είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία Πάντως δεν θα το πρότεινα μιας και το πρόβλημα σου πιθανότατα να είναι πολύ πιό απλό από ότι φαντάζεσαι δοκίμασε να απεγκαταστίσεις το ePower DMC το ότι δεν πάιζει mp3 ή βιντεο είναι απλά επιδή το ePower DMC είναι προεπιλεγμένος player και τιποτα περισσότερο.. στείλτο αδιάβαστο και ανοιξε τα mp3 σου η τα βιντεο με το windows media player ή μπορεις να βρεις και άλλους αξιολογους players (KMPlayer, VLC, WINAMP).... good luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.