fountoux Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Από τότε που πέρασα τα drivers για τον εκτυπωτή μου στο laptop (ο εκτυπωτής βρίσκεται σε τοπικό δίκτυο και δε συνδέεται άμεσα με το laptop), κάθε φορά που κλείνω το Word 2007, μου εμφανίζεται αυτό το error και το Word κάνει επανεκκίνηση!! Έχετε καμιά ιδέα;;
Venisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις τρέξει κάποιο antivirus? Πολύ άκυρο μήνυμα..
fountoux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω τρέξει και είμαι καθαρός. Αυτό δε βγαίνει παρά μόνο να κάνω add printer του εκτυπωτή μέσω του δικτύου στο laptop. Τώρα να συνδέσω το laptop απευθείας με εκτυπωτή δεν έχω δοκιμάσει. Μήπως πρέπει να τον συνδέσω, να του περάσω τα drivers και μετά να τον συνδέσω μέσω δικτύου;
21century Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις αναβαθμίσεις με τα service pack τα αρχεία του οffice?
fountoux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι μέσω του microsoft update αν εννοείς αυτό...
tsakonas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω τρέξει και είμαι καθαρός. Αυτό δε βγαίνει παρά μόνο να κάνω add printer του εκτυπωτή μέσω του δικτύου στο laptop. Τώρα να συνδέσω το laptop απευθείας με εκτυπωτή δεν έχω δοκιμάσει. Μήπως πρέπει να τον συνδέσω, να του περάσω τα drivers και μετά να τον συνδέσω μέσω δικτύου; Ειχα παθει κατι παρομοιο....δοκιμασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.