cyberking Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σε όλους ήθελα να ρωτήσω 1)αν το sli bridge είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του sli, και 2)αν αγοράσω κάποιο (επειδή η μητρική μου δεν το περιλάμβανε όταν την πήρα) πρέπει να είναι συμβατό με τη μητρική ή με τις κάρτες γραφικών; ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 αν δεν ήταν απαραίτητο δεν θα το έβαζαν δεν νομίζω να έχεις επιλογή, ένας είδος υπάρχει για SLI και ένα για Tri-SLI
cyberking Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 έχω δει σε ebay κλπ διάφορες μάρκες και με υποστήριξη για συγκεκριμένα μοντέλα οπότε υποθέτω ότι δεν είναι όλα κατάλληλα για όλες τις μητρικές;
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει να κάνει με την μητρική (λογικά), με τις κάρτες έχει να κάνει. Παρ'όλα αυτά, συνήθως συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασια SLi μητρικών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 από ότι ξέρω η υποδοχή για το bridge σε όλες τις κάρτες είναι ίδια...(εκτός αν είναι για Tri-SLI που είναι 2 οι υποδοχές) δεν το έχω ψάξει περισσότερο να σου πω την αλήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.