Προς το περιεχόμενο

HELP

hamilton22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ PC ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ?

Δημοσ.

η καρτα γραφικον σου....ειχα και εγω αυτο το προμπ φιλε μου...τι τραβξα μονο και μονο επειδη στο eshop δε κσερουνε να δουλεωουν :(

Δημοσ.

Δες και την τροφοδοσία της οθόνης, ειδικά αν την έχεις πάνω σε UPS. Εμένα κάποια στιγμή δεν έκανε καλή επαφή η σύνδεση στο UPS και είχα σπάσει το κεφάλι μου να δω τι παίζει, γιατί αν κουνούσες λίγο το κουτί μπορεί να επανερχότανε η εικόνα...

Δημοσ.
η καρτα γραφικον σου....ειχα και εγω αυτο το προμπ φιλε μου...τι τραβξα μονο και μονο επειδη στο eshop δε κσερουνε να δουλεωουν :(

Μια χαρα ξέρουνε να δουλεύουν αυτοι στο e-shop!!:-)

Δημοσ.

To πρόβλημα που ακριβώς είναι?

Συνεχίζει και boot-άρει το Pc και η οθόνη εξακολουθεί να μην ανοίγει?

Το κάνει μόνο μετά από restart?

Αν ναι, μπήκε κάποιος στην διαδικασία να πάει για rma, αντί απλά όποτε συμβαίνει να πατάει το power on για να ανάψει boot-άρει κανονικά το Pc? :rolleyes:

Tέλος, είναι κάποιος σίγουρος πως συνεχίζει την διαδικασία του boot το Pc και φταίει η κάρτα γραφικών?

Η Gigabyte έχει συνήθες bios bug (που λύνεται με updates) να κολλάει στα restart το Pc, και να boot-άρει μόνο μετά από shut down και power on button.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...