hamilton22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ PC ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ?
S.M.Greek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 η καρτα γραφικον σου....ειχα και εγω αυτο το προμπ φιλε μου...τι τραβξα μονο και μονο επειδη στο eshop δε κσερουνε να δουλεωουν
hamilton22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΑ MULTIRAMA Κ ΑΥΤΟΙ ΕBΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ PC...
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δες και την τροφοδοσία της οθόνης, ειδικά αν την έχεις πάνω σε UPS. Εμένα κάποια στιγμή δεν έκανε καλή επαφή η σύνδεση στο UPS και είχα σπάσει το κεφάλι μου να δω τι παίζει, γιατί αν κουνούσες λίγο το κουτί μπορεί να επανερχότανε η εικόνα...
pcfan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 η καρτα γραφικον σου....ειχα και εγω αυτο το προμπ φιλε μου...τι τραβξα μονο και μονο επειδη στο eshop δε κσερουνε να δουλεωουν Μια χαρα ξέρουνε να δουλεύουν αυτοι στο e-shop!!
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 To πρόβλημα που ακριβώς είναι? Συνεχίζει και boot-άρει το Pc και η οθόνη εξακολουθεί να μην ανοίγει? Το κάνει μόνο μετά από restart? Αν ναι, μπήκε κάποιος στην διαδικασία να πάει για rma, αντί απλά όποτε συμβαίνει να πατάει το power on για να ανάψει boot-άρει κανονικά το Pc? Tέλος, είναι κάποιος σίγουρος πως συνεχίζει την διαδικασία του boot το Pc και φταίει η κάρτα γραφικών? Η Gigabyte έχει συνήθες bios bug (που λύνεται με updates) να κολλάει στα restart το Pc, και να boot-άρει μόνο μετά από shut down και power on button.
hamilton22 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.