nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή ιδέα! Είναι λίγο offtopic αλλά πάντα μου άρεσαν αυτές οι πονηρές ερωτήσεις που κάνουν οι Google, Microsoft κλπ του κόσμου τούτου στις συνεντεύξεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν παρεις πιστοποιηση redhat η LPI εχεις εναν κωδικο και ο εργοδοτης μπορει να ελεγχξει αν εισαι πιστοποιημενος. Στην redhat θελουν 2500 ? και το LPI 130 ? αλλα πρεπει να πρετοιμαστεις μονος σου. Και γω μηχανικος ειμαι σαν τον apoikos αλλα....αυτοκινητων Κοντα μου εχει εξεταστικο κεντρο αλλα εκανα ενα simulation και εχω 40 % ενω θελει 70 % οποτε θα χασω τα 130 ? αμα παω τωρα Οποιος θελει, εκτος τον apoikos γιατι του εχουν απαγορεψει την εισοδο στα εξεταστικα κεντρα, εδω : http://www.linux-praxis.de/lpisim/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τι πονηρές? "Σου αρέσουνε τα στρείδια?" kill me now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα ενα simulation και εχω 40 % ενω θελει 70 % οποτε θα χασω τα 130 ? αμα παω τωρα Είναι online; Δώσε κανα link να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Το έβαλα στο παραπάνω post Εκανα το τεστ για system administration το Lpi101 Εχει κατι ερωτησεις του τυπου : Which of the following directories may be placed outside the root partition? Choose every correct answer. 1 /home 2 /boot 3 /var 4 /etc 5 /lib Εβαλα /home /var /etc δεν ξερω αν ειναι σωστο Παμε για insomnia linux camp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ καλού κακού έβαλα "Show answer" σε όλα, μπας και μάθουμε τίποτα, ευκαιρία είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ καλού κακού έβαλα "Show answer" σε όλα, μπας και μάθουμε τίποτα, ευκαιρία είναι! Που ειναι το show answer ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, μάλλον κοιτάμε διαφορετικό link! Εγώ είμαι στο http://www.ph-home.de/linux-test/lpi-1/lpi.php?SelFile=linux10.test&ViewMethod=multi& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστα , καλυτερο αυτο που δειχνει και τις απαντησεις, απ οτι ειδα το /etc πρεπει να ειναι στο partition του root υποχρεωτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Οι ερωτήσεις του LPI είναι στην καλύτερη περίπτωση για γέλια. Εκτός του ότι ρωτάνε πράγματα τελείως παρωχημένα (isapnp; setserial; wtf?), αρκετές είναι αυτές που επιδέχονται περισσότερες από μια ερμηνείες. Και στην τελική οι manpages σε ένα σύστημα υπάρχουν ακριβώς για να μη χρειάζεται να θυμάσαι κάθε κουλό flag του rpm για παράδειγμα. Και αν κάποιος χρησιμοποιεί emacs και όχι vi, δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του; Δεν ξέρω, ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι αυτές οι πιστοποιήσεις είναι πεταμένα λεφτά και δεν αντιπροσωπεύουν και πολλά στην πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το τέλειωσα στο άψε σβήσε με έναν πολύ απλό τρόπο: όπου είχε καθαρή ερώτηση Linux έβαζα "Show answer" (χάθηκε να βάλουν τίποτα ειδικά για Ubuntu οι χριστιανοί) και όπου η ερώτηση ήταν παλιό καλό Unix απάνταγα σωστά. Όπως και να 'χει κάτι μάθαμε και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ετσι οπως παει το ubuntu θα θελει ειδικο μαθημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το συνολικό link πάντως είναι το http://www.ph-home.de/linux-test/lpi-1/index.php και όχι αυτό που έδωσα πριν (εκείνο ήταν το τελευταίο test, το 10). Αύριο πουρνό πουρνό θα κάτσω να το κοιτάξω όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το slackware μου έμαθε τον τρόπο λειτουργίας του GNU/Linux ... Φτου γαμώτο κι άλλη δουλειά για το επόμενο καλοκαίρι... πρέπει να αρχίσουν να βγάζουν dual core ανθρώπους αλλιώς δεν τα προλαβαίνουμε όλα με τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 να προτεινω split? (στο thread,οχι στον alkisg!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.