Προς το περιεχόμενο

Αγορά 32" LCD/TV

fasmatikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γενικα απ'οτι εχω διαβασει το FullHD στις 32" δεν ειναι και τοσο απαραιτητο,λογω μεγεθους κυριως.Αν εχεις απλο DVD και οχι BluRay mkv player παλι δε θα δεις διαφορα,γιατι το απλο DVD εχει αναλυση χαμηλοτερη και απο το HDready.Το PS2 παλι δεν ειναι FullHD.Αρα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να πας σε fullHD.

Αν το σκεφτεσαι μελλοντικα αλλαζει λιγο το ζητημα,αν και οι 32" ειναι λιγες οσον αφορα το μελλον.Αν καθεσαι στα περιπου 3 μετρα οπως λες μετα απο λιγο καιρο θα σου φαινονται λιγες οι 32",δυστυχως.

Με αλλα λογια,αν μελλοντικα σκεφτεσαι να αλλαξεις την πηγη σου με ενα HDplayer πηγαινε για FullHD.Αν προκειται να μεινεις στο DVD και στο PS2 αγορασε μια HDready.Θα σου προτεινα και να ανεβεις λιγο σε ιντσες(40-42),εκτος αν πραγματικα εχεις προβλημα χωρου.

Εχω δει μια LG6000 32" scarlet σε φιλικο σπιτι και μου φανηκε παρα πολυ καλη,σε χρωματα και σε ευκρινεια.Απο Samsung δεν εχω εμπειρια.....

Αρχικά να πω ότι έχω πρόβλημα χώρου και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει και μεγάλη άνεση χρημάτων...

Όσο για το ότι θα μου είναι λίγες οι 32" πως ακριβώς το εννοείς; Γιατί έχουμε εδώ και καμιά 10ετία μία Sony 21" και σκέψου ότι δε θα την αλλάζαμε! Απλά έκατσε η ευκαιρία χρημάτων πάνω κάτω στα 650 - 700 €...

Κατάλαβα όμως τι εννοείς με το Full HD. Με λίγα λόγια λες καλύτερα να πάω στο HD Ready. Μήπως όμως αρχίζουν να καταργούνται οι HD Ready ως παλαιότερα μοντέλα σιγά σιγά; Αυτό δεν το ξέρω...

Για να είμαι ειλικρινής πάντως στο μέλλον σίγουρα ένα DVD player με HD θα το αγοράσω λογικά...Λογικά!

Ευχαριστώ πάρα πολύ...

Δημοσ.

Όσο για το ότι θα μου είναι λίγες οι 32" πως ακριβώς το εννοείς; Γιατί έχουμε εδώ και καμιά 10ετία μία Sony 21" και σκέψου ότι δε θα την αλλάζαμε! Απλά έκατσε η ευκαιρία χρημάτων πάνω κάτω στα 650 - 700 €...

Να σου εξηγησω τι εννοω,

Σκεφτομαι γενικα να αγορασω μια LCD TV γιατι και εγω ειμαι με μια 21" CRT της πλακας που μου εχει μεινει απο τοτε που ημουν φοιτητης.Σκεφτομουνα ως οριο μεγεθους τις 32".Λεω δε μπορει,με καλυπτουν σιγουρα...Προσφατα ειδα στο σπιτι μιας φιλης την 32αρα LG που εγραψα πιο πανω,με αποσταση θεασης περιπου 3 μετρα.Ενω μου αρεσε πολυ σαν τηλεοραση,την περιμενα μεγαλυτερη σε μεγεθος εικονας.

Ε,απο τοτε αποφασισα να κανω λιγο υπομονη και να παω σε 40-42 ιντσες.Και επειδη παιζει και ο WD media player με 100€ που υποστηριζει 1080p με βλεπω για 42αρα FullHD.Και εγω θα ζοριστω λιγο οικονομικα,αλλα τη βλεπω σαν μια αγορα που θα κρατησει αρκετα χρονια και θα ειναι το ξεκινημα για ενα οικονομικο home cinema που σκεφτομαι να χτισω σιγα σιγα....

Παρολα αυτα,αν ο χωρος και τα λεφτα ειναι περιορισμενα,μην το κουραζεις και παρα πολυ,στις 32" θα δεις τεραστια διαφορα και θα ευχαριστηθεις ταινιες και gaming.....

Δημοσ.
Να σου εξηγησω τι εννοω,

Σκεφτομαι γενικα να αγορασω μια LCD TV γιατι και εγω ειμαι με μια 21" CRT της πλακας που μου εχει μεινει απο τοτε που ημουν φοιτητης.Σκεφτομουνα ως οριο μεγεθους τις 32".Λεω δε μπορει,με καλυπτουν σιγουρα...Προσφατα ειδα στο σπιτι μιας φιλης την 32αρα LG που εγραψα πιο πανω,με αποσταση θεασης περιπου 3 μετρα.Ενω μου αρεσε πολυ σαν τηλεοραση,την περιμενα μεγαλυτερη σε μεγεθος εικονας.

Ε,απο τοτε αποφασισα να κανω λιγο υπομονη και να παω σε 40-42 ιντσες.Και επειδη παιζει και ο WD media player με 100€ που υποστηριζει 1080p με βλεπω για 42αρα FullHD.Και εγω θα ζοριστω λιγο οικονομικα,αλλα τη βλεπω σαν μια αγορα που θα κρατησει αρκετα χρονια και θα ειναι το ξεκινημα για ενα οικονομικο home cinema που σκεφτομαι να χτισω σιγα σιγα....

Παρολα αυτα,αν ο χωρος και τα λεφτα ειναι περιορισμενα,μην το κουραζεις και παρα πολυ,στις 32" θα δεις τεραστια διαφορα και θα ευχαριστηθεις ταινιες και gaming.....

Χμ...Κατάλαβα. Η αλήθεια είναι ότι χώρος και λεφτά είναι τα δύο που στην περίπτωση μου δε μπορούν να αλλάξουν. Με κάλυψες όμως.

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι το 2009 να είναι οικονομικά προσοδοφόρο και να αγοράσεις τη 42" Full HD που επιθυμείς!! Να 'σαι καλά!

Δημοσ.
Οτι προτεινα για τον φιλο Shadow 9 ειναι λογω badget

και χωρου,αυτα απο μενα

Ευχαριστώ πολύ...Θα την τσεκάρω...

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 12 : 33 : 42-----

Καλησπέρα και πάλι!

Είδα και αυτή

Sony Bravia KDL-32V4500 LCD TV 32'' HD Ready

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133543&OTHONILCDTVDIAGONIOS=32+inches&OTHONILCDTVEYKRINEIA=HD+Ready+%2f+1080p&category=69980053&catalog=19#

Πως σας φαίνεται; Είναι HD Ready βέβαια...

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 01 : 52 : 04-----

Βρήκα ψάχνοντας το εξής:

resvsdist.jpg

Εμένα που η απόσταση είναι από 1,5 - 3,5 m (δηλαδή 5-11,5 feet) σημαίνει ίσως ότι συμφέρει να πάω στο 720p;

Μου δημιοργήθηκε και μια άλλη απορία:

Στο μέλλον τα ψηφιακά κανάλια θα είναι 1080p ή θα είναι οκ και τηλεόραση στα 720p (HD Ready);

Μετά διάβασα ότι τα ιδιωτικά κανάλια θα αναπαράγουν ήχο mpeg4. Εγώ πως μπορώ να το βρω αυτό στις τηλεοράσεις που ψάχνω;

Παραθέτω τα μοντέλα που έχω βρει:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105833&OTHONILCDTVDIAGONIOS=32+inches&Manufacturer=Samsung&category=69980053&catalog=19

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1181955

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133543&OTHONILCDTVDIAGONIOS=32+inches&OTHONILCDTVEYKRINEIA=HD+Ready+%2f+1080p&category=69980053&catalog=19#

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 07 : 06 : 37-----

Γενικότερα έχω την εξής απορία:

Σκεφτόμενος το μέλλον μήπως είναι καλύτερα να πάρω Full HD; Και αυτό γιατί διότι στο μέλλον τα ψηφιακά θα παίζουν 1080p; Ή και τα 720p είναι μέσα στο παιχνίδι τελικά;

Και μετά το άλλο πως θα καταλάβω αν παίζει σε mpeg4 που λέγεται ότι συμφώνησαν τα ιδιωτικά ανάλια για 2012;

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 08 : 06 : 43-----

Σας παραθέτω το άρθρο που διάβασα για το mpeg4.

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=25419

Άρα μήπως πρέπει να ψάχνω για LCD μόνο με ψηφιακό δέκτη mpeg4; Γιατί απ'ότι είδα καμία από αυτές που προτίνω δεν έχει τέτοιo δέκτη.Όλες έχουν mpeg2!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...