geioannou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 να δωσω 1024 μεγεθος σελιδας που ετσι ειναι οι περισσοτερες οθονες η να δωσω 100% ? και εαν δωσω 100% εαν αυτην τη σελιδα την ανοιξει καποιος με 15αρα οθονη θα του βγαλει scrolls η θα την κανει ρημαδι την σελιδα ? αληθεια σαν defualt μεγεθος προτεινετε καποιο ?
BonJovi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά σπάνια χρησιμοποιώ ποσοστά για να μη μου ξεφύγει κάτι σε κάποιες αναλύσεις. Συνήθως χρησιμοποιώ pixels για να έχω 100% ακρίβεια, ενώ κάνω τα τεστ μου σε διάφορους browsers ταυτόχρονα. Τις περισσότερες φορές φτιάχνω templates με width γύρω στα 780 pixels για να φαίνεται μια χαρά η σελίδα και σε αναλύσεις 800x600, αφού είναι ακόμα σημαντικό το ποσοστό των χρηστών που τη χρησιμοποιούν. Με τον καιρό όμως θα αλλάξω σιγά σιγά τακτική και θα φτιάχνω σελίδες με width γύρω στα 1000 pixels, αφού είναι η ανάλυση που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών, ενώ οι μικρότερες συνεχώς λιγοστεύουν.
Ros_Original Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το 800χ600 ήταν μέχρι πρότινος η πιο ασφαλής ανάλυση να δουλέψει κάποιος αλλά πλέον στατιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι μπορείς να θεωρήσεις ως ελάχιστη ανάλυση το 1024χ768 http://www.w3schools.com/browsers/browsers_display.asp
alexandr0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποια τωρινά στατιστικά που έχω συλλέξει με το google analytics σε ιστοσελίδες που απευθύνονται στο Ελληνικό κοινό μου δίνουν ότι το 800χ600 χρησιμοποιεί το 3,9% και κάτι άλλες παρόμοιες κάτω από 800 πλάτος περίπου 0,20%. Οπότε θεωρητικά σχεδιάζοντας για 1024+ καλύπτεις περίπου το 96% των περιπτώσεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.