Προς το περιεχόμενο

να δωσω 1024 μεγεθος σελιδας που ειναι οι περισσοτερες η 100% ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να δωσω 1024 μεγεθος σελιδας που ετσι ειναι οι περισσοτερες οθονες η να δωσω 100% ?

και εαν δωσω 100% εαν αυτην τη σελιδα την ανοιξει καποιος με 15αρα οθονη θα του βγαλει scrolls η θα την κανει ρημαδι την σελιδα ?

αληθεια σαν defualt μεγεθος προτεινετε καποιο ?

Δημοσ.

Προσωπικά σπάνια χρησιμοποιώ ποσοστά για να μη μου ξεφύγει κάτι σε κάποιες αναλύσεις. Συνήθως χρησιμοποιώ pixels για να έχω 100% ακρίβεια, ενώ κάνω τα τεστ μου σε διάφορους browsers ταυτόχρονα.

Τις περισσότερες φορές φτιάχνω templates με width γύρω στα 780 pixels για να φαίνεται μια χαρά η σελίδα και σε αναλύσεις 800x600, αφού είναι ακόμα σημαντικό το ποσοστό των χρηστών που τη χρησιμοποιούν.

Με τον καιρό όμως θα αλλάξω σιγά σιγά τακτική και θα φτιάχνω σελίδες με width γύρω στα 1000 pixels, αφού είναι η ανάλυση που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών, ενώ οι μικρότερες συνεχώς λιγοστεύουν.

Δημοσ.

Κάποια τωρινά στατιστικά που έχω συλλέξει με το google analytics σε ιστοσελίδες που απευθύνονται στο Ελληνικό κοινό μου δίνουν ότι το 800χ600 χρησιμοποιεί το 3,9% και κάτι άλλες παρόμοιες κάτω από 800 πλάτος περίπου 0,20%. Οπότε θεωρητικά σχεδιάζοντας για 1024+ καλύπτεις περίπου το 96% των περιπτώσεων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...