VagosM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 μου βγάζει CoolWWWSearch, Fraud.XPAntivirus, τα κάνω fix και μετά μου λέει να κάνω επανα/ση και ξανά τα ίδια.
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κλασική περίπτωση βλάβης που λέει και ο μέγας Τσάκωνας. Δοκίμασε μπας και τα φτιάξεις σε safe mode, αλλιώς ψάξε στο Google συγκεκριμένα για removal instructions σχετικά με τα malware που σου βγάζει.
rigjohn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 μου βγάζει CoolWWWSearch, Fraud.XPAntivirus, τα κάνω fix και μετά μου λέει να κάνω επανα/ση και ξανά τα ίδια. ναι, το κανει αυτο γιατι δεν μπορει να το διαγραψει. Βρες που εχει κατσει ο ιος, και κανε delete οπου τον βρεις Επισης σιγουρα εχει κατσει και στο windows start up.ξετσεκαρισετο
VagosM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ super εφαρμογή ψεκασε,σκούπισε καθάρισε Malwarebytes' Anti-Malware.
we_will_rise Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έναρξη/Βοηθήματα/Εργαλεία Συστήματος/Επαναφορά Συστήματος και είσαι κούκλος !
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ρε συ, δοκίμασε το System Restore πρώτα και αν δεν σου κάτσει τότε βάλε μπροστά τα antivirus/antimalware.
rigjohn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια με system restore δεν φευγει ο ιος. Μου εχει τυχει.
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μιλάμε για τον συγκεκριμένο ιό, πάω πάσο. Αν όμως μιλάμε γενικά για ιούς, έχει τύχει πολλές φορές να μην μπορώ να τον καθαρίσω με τίποτα με antivirus και να φτιάχνει μόνο με Restore.
rigjohn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλοι virus δεν πιανονται με antivirus η με antispyware, πρεπει να επεμβεις και εσυ, να δεις που εχουν κατσει, για να τους διαγραψεις, οπως ο παραπανω (win antivirus 2008) ειναι δυσκολος!!!! Συνηθως καθεται στο local/temp αν εχεις vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.