Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - Η οθόνη μπαίνει σε λειτουργία αναμονής και δεν ανοίγει ξανά

jimmyp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγώ έχω ΑΤΙ και παρουσιάζει το ιδιο πρόβλημα .

Σαν λύση βρήκα να μην κλείνω την οθόνη οταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός .

Δεν είμαι πόντιος ....

????

Αν μπεις σε ασφαλή λειτουργία και το αφήσεις στο ξανακάνει? Αν είναι θέμα drivers κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα σε safe mode.

Μια άλλη περίπτωση είναι να κατεβάσεις το ATI Tool και να κάνεις ένα Scan for Artifacts στην κάρτα γραφικών σου. Αυτό θα ζορίσει την κάρτα και θα δείχνει ένα 3d view που θα ψάχνει αν και που αρχίζει η κάρτα να παρουσιάζει προβλήματα. Ίσως σου δείξει τίποτα αστάθιες.

Στο safe mode δεν το έκανε. Έβαλα το ATI tool αλλά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Οπότε μοιάζει να είναι πρόβλημα software και όχι hardware.

Βάλε παλιότερη έκδοση drivers για vga και motherboard από τα cd του κατασκευαστή μήπως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας ή conflict.

Ακόμα, αν έχεις εγκατεστημένους τίποτα codecs για avi όπως klite, ffdshow κτλ αφαίρεσέ τα κι αυτά να δεις τι γίνεται.

EDIT:

Κάτι που πρόπσεξα καθώς διάβαζα τα χαρακτηρηστικά την Gibagyte σου, είναι ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Για κάνε έναν έλεγχο από το bios μήπως και είναι ενεργοποιημένη. Αν είναι ίσως αυτό να είναι το πρόβλημά σου, καθώς μπορεί να μπαίνει σε power saving και μετά προσπαθεί να επανέλθει από την ενσωματωμένη vga.

Δημοσ.
Ωχ, γκάφα.

Για τον GPOWERR ήταν αυτό με την gigabyte και δεν το ανέφερα. sry

Μήπως έχει κι εσένα καμιά ενσωματωμένη vga?

Την εχω απενεργοποιημενη απο τοτε που πρωτοεβαλα την PCIx.Παντως με την ενσωματωμενη GMA 950 δεν μου το εκανε πριν οποτε ειναι θεμα ΑΤΙ

• 6 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Και εγώ έχω ΑΤΙ και παρουσιάζει το ιδιο πρόβλημα .

Σαν λύση βρήκα να μην κλείνω την οθόνη οταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός .

Δεν είμαι πόντιος ....

Ο μόνος "πόντιος" στον τομέα της Πληροφορικής είναι ο ίδιος ο υπολογιστής!

Είναι ο μόνος που μπορεί να σε κάνει Τοτό και να χάσκεις με ανοιχτό το στόμα :eek:

Παρεπιπτόντως, για να συμπληρώσω την εικόνα χαοτικά βλακώδους συμπεριφοράς του μηχανήματος, σε δικό μου pc (με ΑΤΙ Radeon X800) και οδηγούς Omega (όχι Catalyst) αν ανοίξω την οθόνη ΠΡΙΝ ανοίξω τον υπολογιστή υπάρχει ένα 80% πιθανότητα να μην 'δείχνει' μετά εικόνα!!! :shock: :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...