pafrag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας! Φυσικά και θα ψάξω εδώ σχετικά θέματα, αλλά δεν μπορώ έχω εκνευριστεί και θέλω βοήθεια. Έχω μέσω fantastico εγκαταστήσει το joomla 1.5.6 καθώς και τα σχετικά ελληνικά πακέτα μέσω του administrator panel κλπ, έχω αλλάξει στο phpmyadmin collation utf8 general και στον server που με φιλοξενεί αλλά ενώ στο search box τα ελληνικά εμφανίζονται όπως και στα μενού, μόλις γράφω βγάζει εκείνα τα απίσια ερωτηματικά. Έχω διαβάσει ό,τι μπορώ να βρω, αλλά άκρη δεν βγάζω, καμία βοήθεια βρε παιδιά! Στα ελληνικά αρχεία γλώσσασ δε, δε μου επιτρέπεται να κάνω καμία αλλαγή, ούτε μέσω admin panel του joomla, ούτε την ώρα ζώνης μου αλλάζει. Πως ενεργοποιώ τα δικαιώματα αλλαγής; Προσπάθησα μέσω cpanel του host μου αλλά τζίφος. Θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια... Ευχαριστώ
CyberCr33p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους όσους χρησιμοποιούν το fantastico: Μην το χρησιμοποιείς! Η εγκατάσταση του joomla είναι πολύ απλή και μπορείς να την κάνεις μόνος σου: 1) Φτιάχνεις μια database και ένα user και δίνεις πρόσβαση στην database για αυτόν τον user 2) Ανεβάζεις τα αρχεία του Joomla με κάποιο FTP client, όπως ο Filezilla 3) Πηγαίνεις για παράδειγμα στο http://www.pafrag.gr ή όπου αλλού βρίσκεται το site σου και ακολουθείς τις οδηγίες Με τον τρόπο που σου λέω δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά.
nik1992 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Με το fantastico ειχα και εγω προβληματα στα ελληνικα παλι, στο smf. Μου τα εμφανιζε οπως και εσενα. Δοκιμασε αυτο που σου λεει ο CyberCr33p , και αν τα βρεις σκουρα, κανε ενα search για εναν οδηγο για joomla που ειχε κανει ενα μελος. EDIT: Το tutorial: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=266860&highlight=joomla+install
xalia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 και εγώ είχα προβλήματα με το fantastico και το limesurvey! έχει πολύ εύκολο setup το joomla
pafrag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ Το βρήκα ευχαριστώ! Απλά μου έχει κολλήσει τώρα στο μυαλό και θέλω να βρω τι φταίει που εμφνίζει ερωτηματικά μόνο όταν γράφεις κείμενα. Δεν μπορεί , κάπου θα αλλάζει μία παράμετρος!
giannis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 γενικά τα Joomla που γίνονται setup από το Fantastico αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Αυτά οφείλονται στην κωδικοποίηση της βάσης. Καλό είναι να γίνετε setup από το joomla installer.
pafrag Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 γενικά τα Joomla που γίνονται setup από το Fantastico αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.Αυτά οφείλονται στην κωδικοποίηση της βάσης. Καλό είναι να γίνετε setup από το joomla installer. Θαπροσπαθήσω να το εγκαταστήσω από την αρχή. Πάντως δεν μπορεί, κάπως θα μπορεί να επέμβει κανείς ώστε να εμφανίζονται τα ελληνικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.