Προς το περιεχόμενο

ΣΥΝΔΕΣΗ NOTEBOOK ΣΕ HD-TV

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά...

έχω ένα notebook και θέλω να το συνδέσω στη TV μου

το notebook έχει έξοδο VGA

η TV έχει HDMI και COMPONENT

υπάρχει καλώδιο ή μετατροπέας και ΠΟΥ για να καταφέρω τη σύνδεση;

ΥΓ η TV ΔΕΝ έχει VGA και δεν θέλω να το συνδέσω με S-VIDEO, composite, scart

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε νομιζω να υπαρχει και δεν βρισκω κατι.... σιγουρα εχω δει DVI-HDMI adaptor αλλα VGA-HDMI οχι... λογικα πιστευω με ενα vga-dvi adaptor κανεις την εξοδο του λαπτοπ σου dvi και μετα κοτσαρεις το dvi-hdmi :mrgreen:

Δημοσ.

οχι φίλε...

αυτό θα δοκίμαζα σήμερα αλλα με τον adapter στην VGA του λαπτοπ βγάζει DVI male

επίσης DVI male είναι και στο καλώδιο DVI-HDMI, άρα δεν ταιριάζουν

δεν βρήκα στο νετ adaptor που να είναι VGA m ---> DVI f

όμως βρήκα καλώδιο VGA --> component (δυστυχώς δεν βρήκα ελληνικό μαγαζι)

γι'αυτό ρωτάω...

Δημοσ.
όμως βρήκα καλώδιο VGA --> component (δυστυχώς δεν βρήκα ελληνικό μαγαζι)...

Ακριβώς! Μόνο αυτή την σύνδεση μπορείς να κάνεις. Το καλώδιο υπάρχει στην Έλλάδα (έχω αγοράσει 2...). Αν θυμάμαι καλά το ένα το είχα αγορασει από τοπικό κατάστημα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα και το άλλο από το Multirama. Σίγουρα θυμάμαι είχα βρει και στην Στοά Φέξη στο κέντρο. Επίσης πολλά καταστήματα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό μπορούν να στο κατασκευάσουν σε όποιο μήκος θέλεις...

Δημοσ.
Δε νομιζω να υπαρχει και δεν βρισκω κατι.... σιγουρα εχω δει DVI-HDMI adaptor αλλα VGA-HDMI οχι... λογικα πιστευω με ενα vga-dvi adaptor κανεις την εξοδο του λαπτοπ σου dvi και μετα κοτσαρεις το dvi-hdmi :mrgreen:

δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι κανεις πλακα ή οχι (τα ορια σοβαρου αστειου ειναι κοντα) αλλα αν καταφερεις να δεις εικονα βαζοντας αναλογικο σημα σε ψηφιακη εισοδο θα ναι πραγματικο κατορθωμα:P

Δημοσ.

το DVI χωριζεται σε τρεις κατηγοριες

DVI-D ψηφιακο

DVI-A αναλογικο

DVI-I ψηφιακο και αναλογικο

εφ οσον η τηλεοραση μπορει να παιξει αναλογικο σημα απο την DVI εισοδο θα παιξει

Δημοσ.

Αλλά το HDMI είναι αποκλειστικά ψηφιακό, βάζοντας λοιπόν αντάπτορες vga to dvi και μετά dvi to hdmi, δεν θα περάσει το αναλογικό σήμα, η μόνη λύση είναι vga to component ( και μην φοβάσαι, θα έχεις πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης, πρόσεξε μόνο να είναι καλής ποιότητας καλώδιο, σε αναλογικά σήματα η ποιότητα του καλωδίου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...