SL9S9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Samsung LE37A558P3F LCD TV 37" Full HD : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105825&OTHONILCDTVDIAGONIOS=37+inches&Manufacturer=Samsung&OTHONILCDTVTEHNOLOGIAOTHONIS=TFT%2fLCD&category=69980053&catalog=19 Sony Bravia KDL-37V4500 LCD TV 37'' HD Ready http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133551&OTHONILCDTVDIAGONIOS=37+inches&Manufacturer=Sony&category=69980053&catalog=19 Η πρώτη είναι και full hd, αλλά λέτε (σε άλλα topics) οτι κατω από 42 ιντσες δεν έχει νόημα. Επισης ειναι 6ms ενώ η sony 8ms. Η πρώτη 190Watt και contrast 15000:1 και η sony 138Watt και 22000:1 Χρήση: Αθλητικά 50%, TV καναλια: 35%, DVD: 10%, και το υπόλοιπο προβολή φωτογραφιών, μελλοντικα ισως δορυφορικά και από βιντεοκαμερα. Τι θα αγοράζατε;
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό με τις αποκρίσεις των ms κοίτα να το επιβεβαιώσεις από επίσημα στοιχεία και όχι μόνο από το site του Πλαίσου (που συχνά πυκνά πετάει κάτι αριθμούς στην τύχη, έχω δει αρκετά μαργαριτάρια). Προσωπικά θα έπαιρνα την Samsung δαγκωτό. Για το FullHD που είπες, έχει υπ' όψη σου ότι σε μεγάλες αποστάσεις ( >4 μέτρα) δεν θα δεις διαφορά ούτε στα 42+" panels. Επιπλέον τα 1080p που προσφέρει το FullHD είναι μάλλον αχρείαστα για τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια, τα οποια θα αποτελούν και το 85% του υλικού που σε ενδιαφέρει να βλέπεις (φαντάζομαι όταν λες "Αθλητικά: 50%", εννοείς από επίγεια τηλεόραση). Παρ' ολ' αυτά ποτέ δεν ξέρεις αν θα αρχίσεις να βλέπεις ταινίες σε HD (είτε με ένα BluRay είτε από PC σε x264). Και εν πάσει περιπτώσει μακρυά από Sony!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Και εν πάσει περιπτώσει μακρυά από Sony! ναι είναι του έξω από εδώ! (φτου φτου φτου φτου φτου)
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χεχεχε, αφού όλο τα ίδια λέω. Όπου βλέπω Sony, αλάργα! Καλύτερα καμια κινέζικη απ' αυτές που τινάζονται στον αέρα ακριβώς πριν αρχίσει ο τελικός του Champions League.
gfilippas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν: σωστή αγορά = τιμή + ευκρίνεια + χαρακτηριστικά τότε Sony. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κορυφή. Όποιος προτιμά τα κινέζικα παίρνει Samsung
SL9S9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό με τις αποκρίσεις των ms κοίτα να το επιβεβαιώσεις από επίσημα στοιχεία και όχι μόνο από το site του Πλαίσου (που συχνά πυκνά πετάει κάτι αριθμούς στην τύχη, έχω δει αρκετά μαργαριτάρια)..... Και εν πάσει περιπτώσει μακρυά από Sony! H sony τα εχει ΜΥΣΤΙΚΟ τα ms (αρα θα είναι όντως 8ms ) http://www.sony.gr/product/t32-v-series/kdl-37v4500#pageType=Overview αμα βρεις που είναι πες μου. Στο site της samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_cd=LE37A558P3FXXH&fullspec=F λεει 5 ms (το πλαισιο λεει 6 !!!) Δηλ. εχουμε: SAM <--> SONY 5ms <--> 8ms 15000:1 --- 22000:1 190Watt <---> 138 Watt FULL HD <--> HD ready 1 δέκτης PIP <---> OXI να το δαγκώσω samsung; Ελπιζω να μη πιξελιαζει στα καναλια. --- Τοσο χαλια ειναι η sony; Ειδες καμμια; Σου χαλασε; Δεν εχει σερβις;
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω δει άφθονες Sony τα τελευταία 15 χρόνια και τώρα τελευταία (λόγω δουλειάς) έχω δει και άφθονο επαγγελματικό εξοπλισμό από δαύτους. Ναι, μου έχει χαλάσει μια Wega, μέσα σε 4 χρόνια τα κακάρωσε. Μια άλλη μικρή Trinitron που είχα πάρει πριν 14 χρόνια δουλεύει ακόμα μια χαρά. Επίσης μου έχουν χαλάσει άφθονα μικρογκατζετάκια της Sony, όπως φορητά CD players και άλλα τέτοια ωραία. Το service της ελληνικής Sony είναι με μία λέξη "Ανύπαρκτο". Τόσο σε consumer electronics προϊόντα, όσο και σε professional ή broadcasting εξοπλισμό. Αλάργα. Πάρε Samsung.
gfilippas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα αυτό είναι επιχείρημα για το αν είναι καλή η Bravia 37V4500? Το ότι σου χάλασε το walkman που είχες; Για μένα πάντως θα είναι η επόμενη tv. Ψάχνω αυτές τις μέρες στα καταστήματα και είναι ότι καλύτερο είδα.
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω κανένα επιχείρημα υπέρ του οτιδήποτε Sony. Το αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Τζάμπα να μου δώσουν, θα την πετάξω (άντε το πολύ πολύ να τη δώσω στη γιαγιά να βλέψει κανα βραζιλιάνικο).
nzeppos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χεχεχε, δίκιο έχεις, γι' αυτό το σταματάω εδώ. Θα πρότεινα πάντως στο φίλο που θέλει να αγοράσει, να κοιτάξει και καμια 42άρα. Με λίγα παραπάνω λεφτά μπορεί να πάρει... αρκετές ίντσες παραπάνω. Εκτός βέβαια αν το έχει ήδη ψάξει, οπότε πάω πάσο.
SL9S9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το εμπεδώσαμε :lol: Λοιπον λεω να παμε για την sony και ας λεει οτι θελει Αφου και συ την ειδες oκ. Ενας φιλος πηρε Samsung LE40F86B LCD TV 40" Full HD 1300€ Λεει φοβερή αλλα οταν επιλεγεις HDMI περιμενεις μια ωρα... Επισης για τα 100Hz δεν βλεπω σπουδαια πραματα σε οσα review είδα. Μετα ειναι τι προτιμας: Γιαπωνεζικη tv ή Κορεατικη, σαν τα kia θα ειναι
SL9S9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πρότεινα πάντως στο φίλο που θέλει να αγοράσει, να κοιτάξει και καμια 42άρα. Για αποσταση 2,5 ~ 3,5 μετρα τη φοβαμαι.. ισως ειναι κουραστική ή πιξελιαζει στα καναλια.
G_Zisis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε SL9S9,αρχικά θα σου πρότεινα να μην επιρρεάζεσαι από διάφορους φανατισμούς.Αν θελήσεις να πάρεις Sony,πάρ' την χαλαρά.Το ίδιο και για την Samsung. Για τις τηλεοράσεις τώρα,για το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung δεν ξέρω να σου πω,για τη Sony όμως ξέρω ότι έχει επεξεργαστή εικόνας τον Bravia Engine 2 ο οποίος έχει πολύ καλή κίνηση για LCD τηλεόραση.Στο λέω γιατί εγώ έχω την 40W4000,η οποία έχει τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας και έχει πολύ ωραία εικόνα. Για απόσταση 2.5-3.5 μέτρα η 40" είναι ό,τι πρέπει.Κι εγώ τέτοια απόσταση έχω.Τώρα εντάξει,μπορεί να είναι και πώς του αρέσει του καθένα αλλά από forum διαβάζω ότι στα μέτρα αυτά 40" είναι πολύ καλά. Θα σου πρότεινα,αν μπορείς να ανεβάσεις το budget,να πας στην 40V4000 ή ακόμα καλύτερα (και ακριβότερα) στην 40W4000 που είναι η δεύτερη καλύτερη τηλεόραση στις LCD και έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής. Όλα αυτά στα λέω μιας που πριν δυο μήνες πήρα κι εγώ τηλεόραση και είχα ρίξει τρελό ψάξιμο για να πάρω κάτι καλό. Ό,τι νομίζεις,πράξε...
SL9S9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 θενκς για τις απαντήσεις... Ειδα και αυτο http://www.sony.gr/article/id/1219306066050?source=rss οπότε σε 3-4 χρόνια παλι tv θα ψαχνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.