flou21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα τη γνώμη σας τι να διαλέξω μεταξύ των 2. Η τιμή τους είναι περίπου 370 και των 2. Γνωρίζω τα εξής Τα + του MSI 1. 10 οθόνη με ίδιες διαστάσεις 2. BLUOTOOTH 3. Εχει κυκλοφορήσει 4. RAM μέχρι 2 GB Τα + του apsire 1. 120GB 2. Ελαφρώς μικρότερος Με ενδιαφέρει να μπορώ αργότερα να πάρω μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια (σε λογική τιμή) και αν γίνεται κάποια στιγμή (όταν γίνουν προσιτοί) να βάλω SSD. Με ενδιαφέρει η καλή οθόνη (με φοβίζει το γιάλισμα της ACER) και η εύκολη πληκτρολόγηση. Δυστυχώς δεν βρίσκω τον MSI με 120gb (μήπως υπάρχει κάπου??). Δεν θέλω να ανέβω πάνω από 400?. Ποια η γνώμη όσων τους έχουν δει από κοντά διότι δεν έχω αυτή την άνεση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
michalis2610 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλωσόρισες. Στο ερώτημά σου η απάντηση είναι MSI Wind. Αλλά όχι το original. Το rebrand του Multirama. Με 400Ε θα έχεις 160GB σκληρό και 3ετή εγγύηση .
flou21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά παράγγειλα τον WIND με 80GB. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
flou21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Από http://www.corfu-shop.gr 370 με 80GB black
S2Katana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μακάρι να έρθει οκ, έχουμε διαβάσει διάφορα για το μαγαζί αυτό στο Ινσόμνια...
michalis2610 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αδυνατώ να καταλάβω πάντως γιατί να προτιμήσει κάποιος το Wind με 370 ευρώ ενώ με 30 ακόμα αγοράζει το Multirama με 2πλάσιο σκληρό και 3ετή εγγύηση.
S2Katana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μιχάλη είσαι εξαιρετικά ορθολογιστής. Και έχεις απόλυτο δίκιο. Ομως εγώ θέλω το MSI Wind σαν υπολογιστή για εξωτερικές δουλειές και με ενδιαφέρει και το όνομα/image.Γενικά ΔΕΝ είμαι θύμα του μάρκετινγκ, αλλά στην περίπτωση αυτή, I will stick with the MSI.
copydisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αδυνατώ να καταλάβω πάντως γιατί να προτιμήσει κάποιος το Wind με 370 ευρώ ενώ με 30 ακόμα αγοράζει το Multirama με 2πλάσιο σκληρό και 3ετή εγγύηση. Γιατι δεν το ξέρει ουτε η μάνα του. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει review (δεν έχω βρει κάτι εγώ δλδ) δεν παίζουν πειράγματα ... και τέλος δεν μου πολύ λέει κάτι το design του
kotetsi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μα είναι το ΙΔΙΟ notebook με άλλο brand (κάτι σαν το Advent).
michalis2610 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ομως εγώ θέλω το MSI Wind σαν υπολογιστή για εξωτερικές δουλειές Και εγώ για την ίδια χρήση το θέλω αλλά θα περιμένω την έκδοση με την 6άρα μπαταρία. Netbook με 2 ώρες αυτονομία είναι σύντομο ανέκδοτο. Και επειδή δεν θέλω να αγοράσω το Asus 1000H θα κάνω υπομονή (να δω πόσο ακόμα ). και με ενδιαφέρει και το όνομα/image Καλά ένας φορητός των <400 ευρώ είναι δεν είναι Ferrari. Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει το MSI logo...κύρος? Γιατι δεν το ξέρει ουτε η μάνα του. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει review (δεν έχω βρει κάτι εγώ δλδ) δεν παίζουν πειράγματα ... και τέλος δεν μου πολύ λέει κάτι το design του Πλάκα κάνεις έτσι? Μα είναι το ΙΔΙΟ notebook με άλλο brand (κάτι σαν το Advent). Ετσι ακριβώς και εξηγώ λίγο αυτό που γράφει ο kotetsi. Το MSI κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο με διάφορες ονομασίες εκτός της original MSI Wind. Πχ Στην Αγγλία για λογαριασμό της Dixons κυκλοφορεί και ως Advent 4211 που σε εμάς έρχεται μέσω της συνεργασίας του γνωστού Βρετανικού κολοσσού με τον Κωτσόβολο. Στην Γερμανία το βρίσκουμε ως Medion akoya mini ενώ στη μακρινή Ινδία ως HCL MiLeap MH 04 (?) ή Neo ViVid V1100 MiniNote στις Φιλιπίνες και η ιστορία συνεχίζεται... Και γιατί συμβαίνει αυτό ρε φίλε θα ρωτήσει κάποιος? Πολύ απλουστευμένα επειδή μεγάλες εταιρείες λοιπόν κάνουν μαζικές παραγγελίες (με χαμηλότερες τιμές) ζητώντας απλά να μπει το logo τους αντί της MSI. Μάλιστα για να έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του Wind στο configuration έχουν ενίοτε βελτιωμένα χαρακτηριστικά (βλέπε μεγαλύτερο δίσκο και ορισμένα από αυτά αυξημένη διάρκεια εγγύησης) ώστε ο καταναλωτής να τα προτιμήσει έναντι του ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥ WIND. Μια διαφοροποίηση μπορεί να υπάρχει επίσης στο χρωματισμό καθώς η MSI όπως κάθε σοβαρή εταιρεία επιθυμεί μια στοιχειώδη διαφοροποίηση του προιόντος της από του "'αλλους". Είναι η ίδια σχεδόν ιστορία που κάνει τόσα χρονια το Plaisio με τους φορητούς της Clevo ή επίσης του Mutlirama με της Compal . Βάση της παραπάνω φωτό που συγκερίνει το Wind με την γερματική του εκδοχή (Medion Akoya Mini) aν ακόμα λοιπόν φίλε copydisk δεν σου αρέσει το design του Multirama κακώς αγοράζεις το Wind επειδή όπως βλέπεις και στη φωτό είναι τα ίδια. Αν δε σου αρέσει το χρώμα δεκτό, καθώς ούτε και εμένα μου αρέσει αυτό το γκρι...αλλά που θα πάει θα βγει και σε άλλα χρώματα...το δε multi πάντως είναι λευκό! ΥΓ: Δεν έχω κανένα κέρδος από τα Multi απλά για την αποκατάσταση της τάξης.
S2Katana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ για την ίδια χρήση το θέλω αλλά θα περιμένω την έκδοση με την 6άρα μπαταρία. Netbook με 2 ώρες αυτονομία είναι σύντομο ανέκδοτο. Και επειδή δεν θέλω να αγοράσω το Asus 1000H θα κάνω υπομονή (να δω πόσο ακόμα ). Καλά ένας φορητός των <400 ευρώ είναι δεν είναι Ferrari. Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει το MSI logo...κύρος? Μα αυτό σου λέω man, δεν υπάρχει λογική εξήγηση.Απλά έχω κολλήσει με το MSI. Ξέρουμε μήπως πότε έρχεται επισήμως το Wind με το 6άρι cell?
_deejay_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως στα 399, αν ειχα να επιλεξω μεταξυ ht xpress η aspire one 150, παρολο που εχω στη κατοχη μου το 110 θα επαιρνα το multi λογω 10" οθονης, 160gb δισκου κ λευκου χρωματος (υποκειμενικο). Πιστευω οτι στα 399 ειναι η πιο συμφερουσα αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.